Beton schutting

Wanneer u kiest voor een schutting van beton, kiest u voor een tuinafscheiding dat weinig onderhoudt nodig heeft. De palen van de schutting zijn gemaakt van robuust materiaal en rotten nooit meer af.

Kleuren en motieven

Vroeger bestond beton alleen in een saaie grijze kleur. Tegenwoordig is het beton leverbaar in vele verschillende kleuren en motieven. Dit geeft uw schutting een geheel eigen uitstraling. Een voorbeeld van een motief die we leveren is het vlechtmotief, dit lijkt op een gevlochten houten schutting, alleen gaat de betonnen versie vele jaren langer mee. Een ander voorbeeld is het steenmotief, dit lijkt op een gemetselde muur, maar het is een stuk goedkoper en de duurzaamheid is nagenoeg hetzelfde. U kunt kiezen voor een enkel of dubbel motief. Een enkel motief is zichtbaar aan één kant van de schutting en een dubbel motief is aan beide kanten van de schutting zichtbaar.

Contact

Dus bent u op zoek naar een goedkope, duurzame schutting die in veel variaties verkrijgbaar is? Neem dan nu snel contact op met Schuttingenbedrijf voor meer informatie en advies. Wij bieden een uitstekende garantie op uw schutting en bieden een snelle en effectieve service, we leveren overal. En dat allemaal tegen de scherpste prijzen! Vraag nu gratis een vrijblijvende offerte aan!


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw schutting mogen plaatsen! Offerte