Contact opnemen


Please leave this field empty.

Type code over*: captcha


In samenwerking met Kluswebsite

Header-schuttingen Breda

Schutting in Breda (Noord-Brabant) en omstreken

Hebt u een tuin in Breda of omstreken en wilt u meer privacy creëren? Wilt u uw tuin beschutten tegen weer en wind? Een schutting kan uitkomst bieden. Niet elke schutting past bij elke tuin, maar onze schuttingbouwers uit Breda (postcodegebied 4800 - 4839) kunnen u altijd helpen met het kiezen van de juiste schutting. Zij kennen de voor- en nadelen van alle verschillende soorten schuttingen en materialen, dus doe er u voordeel mee en neem contact met ons op.
Waarom Schuttingenbedrijf.nl?
 • Bespaar wel 35%
 • Gratis prijsopgaven vergelijken
 • Bedrijven uit Breda
 • Hoge kwaliteit en service
 • Simpel, kosteloos en vrijblijvend
 • Grootste keuze
Werkgebied informatie
Laatste klus
Werkgebied

Veelgebruikte schutting materialen

Schuttingen zijn in vele soorten materialen te verkrijgen. Elk materiaal heeft eigenschappen die het geschikt maakt voor een bepaalde tuin. Onze schuttingbouwers uit Breda werken met, onder andere eikenhout, grenenhout, vurenhout, beton, hardhout en staaldraad.

 • Eikenhout
 • Eikenhout is zeer hard en heeft een luxe, ambachtelijke uitstraling. Eikenhout heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig en is zeer duurzaam.

 • Grenenhout
 • Grenenhout is minder sterk dan eikenhout, maar beter geprijsd. Bovendien is grenenhout relatief duurzaam, mits goed behandeld. Het is echter niet verstandig om onbehandeld grenen in de grond te plaatsen: na verloop van tijd zal er houtrot optreden.

 • Vurenhout
 • Hoewel vurenhout niet de meest logische keus lijkt voor een schutting, is behandeld vuren goed bruikbaar voor de bouw van schuttingen. Bovendien is het hout scherp geprijsd en is er gemakkelijk mee te werken.

 • Beton
 • Een schutting van beton is zeer stevig en duurzaam. Bovendien zijn er vele verschillende motieven en kleuren aan te brengen op een betonschutting.

 • Hardhout
 • Hardhout is zeer hoogwaardig hout dat niet snel beschadigt of rot. Het hout is echter wel duurder dan overige houtsoorten en is, gezien de dichtheid, wat moeilijker te bewerken dan andere houtsoorten.

 • Staaldraad
 • Staaldraad kan op vele manieren gebruikt worden als erfafscheiding. Schuttingen van staaldraad zijn gemakkelijk te begroeien met klimop, waardoor u een natuurlijke stijl in uw tuin kunt realiseren.

Schuttingen in elke stijl

De schuttingen die wij leveren in Breda zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor open trellissen, solide houten schuttingen of betonschutting met allerlei motieven en kleuren. De schuttingbouwers uit Breda kunnen u altijd adviseren over welke schutting het beste bij uw stijl past.

Vakmannen in Breda

Op Schuttingenbedrijf.nl vindt u gemakkelijk een vakman in of nabij Breda. Een vakman uit de buurt inschakelen is wel zo handig, omdat u zo snel geholpen kunt worden en weinig tot geen reiskosten hoeft te betalen. Bovendien hebben al onze specialisten veel kennis en ervaring opgedaan en beschikken ze over de benodigde keurmerken.

Wij voorkomen graag misverstanden en onverwachte kosten. Onze vakmensen zullen u daarom zowel voor als tijdens de klus inlichten over de te verrichten werkzaamheden. U zult op de hoogte gehouden worden over onder andere hoeveel geld de klus gaat kosten, wat voor kwaliteit u mag verwachten en hoe lang het proces gaat duren.

Laat uw schutting professioneel plaatsen

Vrijwel elke schutting wordt op maat gemaakt, waardoor het verstandig is een schutting door een professional te laten plaatsen. Bovendien kunnen daardoor de prijzen per schutting kunnen variëren. U kunt op deze website een gratis offerte aanvragen, zodat u een idee hebt van de kosten. Zo weet u wat u van de schuttingbouwers uit Breda kunt verwachten. Als u tijdens de klus nog vragen hebt, kunt u altijd bij onze medewerkers terecht. Wij zijn onder andere actief in de wijken Breda Centrum - Breda Noord - Breda Oost - Breda Zuidoost - Breda Zuid - Breda West - Breda Noordwest - Bavel - Ulvenhout - Prinsenbeek - Teteringen.
Vuren
vurenhout schutting
Grenen
Grenen-schutting
Eiken
Eiken-schutting
Beton
betonschutting
Draad
Begroeide-draadschutting
Schanskorven
schanskorven
Schuttingpoorten
Schuttingpoort
Trellisschermen
Trelisscherm
Composiet
Composiet-schutting Breda
Hout-Beton
Hout-beton schutting Breda
Aluminium
Aluminium schutting
Douglas
Douglas schutting
Hardhout
schutting hardhout
Natuurlijk
Natuurlijke schutting
Merken
schuttingmerken
Hoe werkt Schuttingenbedrijf.nl Breda?
Wij werken samen met verschillende schuttingbedrijven in Breda en omstreken. Als u een aanvraag doet komt die bij meerdere bedrijven terecht. Zij doen u allemaal een voorstel. Deze werkwijze maakt het voor u mogelijk om te kiezen op basis van prijs, levertijd, goede recensies en andere factoren die u belangrijk vindt.

Onze klanten
Geen idee welke mogelijkheden er waren qua schuttingen. Daarom erg blij met jullie goede advies en offertes. Ik ben erg tevreden over jullie service!
– Dhr. Pels - Breda
We hebben lang getwijfeld of we een schutting moesten nemen. Maar nu de schutting staat zijn we er buitengewoon content mee. Hadden we eerder moeten doen...
– Mevr. Versteeg - Cuijk
Met zoveel kinderen was een goede schutting tussen ons en de aanliggende woningen een must. Blij dat we toch zo'n behoorlijk omvangrijk project in korte tijd hebben kunnen regelen via jullie.
– Basischool G. Bomans - Den Bosch
Regio manager
regiomanager schuttingbedrijf Breda Hallo, mijn naam is Fabian Reijers. Op 19 november 1970 werd ik geboren in Breda. Hier is Peter van der Vorst ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij Kasteel van Breda en op wedstrijddagen ben ik ook wel eens bij TVC Breda om mijn vrienden aan te moedigen.

Als schutting-regiomanager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in Breda te verbeteren en om bezoekers te adviseren. Mijn eerste advies aan u is om op de website van uw gemeente te kijken. Of loop gewoon eens binnen bij het gemeentehuis van Breda aan Claudius Prinsenlaan 10. Er zijn vaak lokale bepalingen aangaande de hoogte en locatie van erfafscheidingen.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan Boomblauwtje (4814 TK) in Breda gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Wilt u ook een klus laten uitvoeren door ervaren vakmannen? Ik raad u aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina. Als schutting-regiomanager beheer ik ook de opdrachten in Cuijk, Den Bosch en Deurne.

Bent u trouwens benieuwd wat er zoal gebeurd bij u in de buurt? Hou dan net als ik de Facebook pagina of het Twitter account van de regio in de gaten.