Contact opnemen


Please leave this field empty.

Type code over*: captcha


In samenwerking met Kluswebsite

Header-schuttingen Breda

Schutting experts in Breda (Noord-Brabant)

Woont u in of nabij Breda en wilt u uw tuin op een goede manier afschermen? Wilt u de hoeveelheid wind in uw tuin verminderen? Een schutting van onze schuttingbouwers uit Breda (gemeente Breda) biedt uitkomst. Het kiezen van de juiste schutting is van veel zaken afhankelijk. De schutting moet voldoen aan uw eisen en ook bij de sfeer en stijl van uw tuin passen. Onze schuttingbouwers uit Breda adviseren u graag over de talrijke mogelijkheden.
Waarom Schuttingenbedrijf.nl?
 • Bespaar wel 35%
 • Gratis prijsopgaven vergelijken
 • Bedrijven uit Breda
 • Hoge kwaliteit en service
 • Simpel, kosteloos en vrijblijvend
 • Grootste keuze
Werkgebied informatie
Laatste klus
Werkgebied

Direct een schutting expert nodig in Breda?

Op deze website vindt u snel een schuttingbouwer in of nabij Breda. Omdat onze vakmannen uit Breda komen, zult u snel worden geholpen en betaalt u geen tot weinig voorrijkosten. Bovendien hebben onze schuttingbouwers veel kennis en ervaring op het gebied van schuttingen.

Bij Schuttingenbedrijf.nl zorgen we dat er geen misverstanden, of onverwachte kosten ontstaan. De bij ons aangesloten experts houden u daarom zowel voor als tijdens de klus op de hoogte van de te verrichten werkzaamheden. U zult op de hoogte gehouden worden van elk detail, zoals de duur en de kosten van de klus. Een schutting bouwen is echter maatwerk. Daarom kunnen wij u niet altijd precies vertellen hoeveel de klus gaat kosten. Vraag op deze pagina evenwel een gratis offerte aan, zodat u in ieder geval een indicatie krijgt van de schuttingbouwer bij u uit Breda.

Verschillende maten en vormen schuttingen

U kunt onze schuttingen in allerlei verschillende uitvoeringen verkrijgen bij u in Breda en in de omgeving van Breda (netnummergebied 076). Zo kunt u kiezen voor robuuste houten schuttingen, open trellissen, een schutting van composiet, natuurlijke omheiningen of bijvoorbeeld een betonschutting. De specialisten uit Breda adviseren u graag over welke schutting het beste bij uw stijl en tuin past. Neem daarom even vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden.

Veelgebruikte materialen

De vakmannen uit Breda werken met verschillende materialen. Niet elk materiaal is geschikt voor elke schutting en er is een grote variatie in prijs. Voor specifieke informatie over schuttingen in combinatie met materialen neemt u even contact op. Hieronder vindt u een beknopte uiteenzettingen over de meest gebruikte schutting materialen.

 • Hardhout
 • Hardhout is zeer sterk en duurzaam. Het is, gezien de hogere dichtheid, moeilijker te bewerken dan andere houtsoorten. Over het algemeen is dit één van de duurdere houtsoorten. U krijgt hier echter wel hoogwaardige kwaliteit voor terug.

 • Grenenhout
 • Behandeld grenenhout is goed bruikbaar om schuttingen van te bouwen. Onbehandeld grenen dat in de grond geplaatst wordt is echter gevoelig voor houtrot.

 • Eikenhout
 • Het harde eikenhout heeft een luxe, ambachtelijke uitstraling. Eikenhout is zeer duurzaam en heeft weinig onderhoud nodig. Dit maakt het een geschikte keus als materiaal voor timmerwerk in de tuin.

 • Beton
 • Van beton kunnen zeer stevige en duurzame schuttingen gebouwd worden. Bovendien is beton gemakkelijk te bewerken, waardoor er meerdere kleuren en motieven mogelijk zijn voor uw schutting.

 • Vurenhout
 • Hoewel onbehandeld vurenhout erg kwetsbaar is, kan behandeld vurenhout goed gebruikt worden als schutting. Daarnaast is het hout gemakkelijk te bewerken en scherp geprijsd.

 • Staaldraad
 • Met schuttingen van staaldraad kunt u vele kanten op. Ze zijn gemakkelijk te begroeien met klimop, waardoor u een natuurlijke stijl in uw tuin kunt realiseren. Een schutting van staaldraad is bovendien zeer stormbestendig.
Wilt u meer weten over de voor- en nadelen van de verschillende schutting materialen? Of wilt u direct in contact komen met de vakman bij u in Breda (Noord-Brabant) voor het plaatsen van schuttingen? Wij zijn actief in de wijken: Breda Centrum - Breda Noord - Breda Oost - Breda Zuidoost - Breda Zuid - Breda West - Breda Noordwest - Bavel - Ulvenhout - Prinsenbeek - Teteringen. Vul het formulier op deze pagina in en geniet binnenkort van een perfect passende schutting!
Vuren
vurenhout schutting
Grenen
Grenen-schutting
Eiken
Eiken-schutting
Beton
betonschutting
Draad
Begroeide-draadschutting
Schanskorven
schanskorven
Schuttingpoorten
Schuttingpoort
Trellisschermen
Trelisscherm
Composiet
Composiet-schutting Breda
Hout-Beton
Hout-beton schutting Breda
Aluminium
Aluminium schutting
Douglas
Douglas schutting
Hardhout
schutting hardhout
Natuurlijk
Natuurlijke schutting
Merken
schuttingmerken
Hoe werkt Schuttingenbedrijf.nl Breda?
Wij werken samen met verschillende schuttingbedrijven in Breda en omstreken. Als u een aanvraag doet komt die bij meerdere bedrijven terecht. Zij doen u allemaal een voorstel. Deze werkwijze maakt het voor u mogelijk om te kiezen op basis van prijs, levertijd, goede recensies en andere factoren die u belangrijk vindt.

Onze klanten
Geen idee welke mogelijkheden er waren qua schuttingen. Daarom erg blij met jullie goede advies en offertes. Ik ben erg tevreden over jullie service!
– Dhr. Pels - Breda
We hebben lang getwijfeld of we een schutting moesten nemen. Maar nu de schutting staat zijn we er buitengewoon content mee. Hadden we eerder moeten doen...
– Mevr. Reijers - Cuijk
Met zoveel kinderen was een goede schutting tussen ons en de aanliggende woningen een must. Blij dat we toch zo'n behoorlijk omvangrijk project in korte tijd hebben kunnen regelen via jullie.
– Basischool G. Bomans - Den Bosch
Regio manager
regiomanager schuttingbedrijf Breda Hallo, mijn naam is Fabian Reijers. Op 19 november 1970 werd ik geboren in Breda. Hier is Peter van der Vorst ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij Kasteel van Breda en op wedstrijddagen ben ik ook wel eens bij TVC Breda om mijn vrienden aan te moedigen.

Als schutting-regiomanager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in Breda te verbeteren en om bezoekers te adviseren. Mijn eerste advies aan u is om op de website van uw gemeente te kijken. Of loop gewoon eens binnen bij het gemeentehuis van Breda aan Claudius Prinsenlaan 10. Er zijn vaak lokale bepalingen aangaande de hoogte en locatie van erfafscheidingen.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan Boomblauwtje (4814 TK) in Breda gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Wilt u ook een klus laten uitvoeren door ervaren vakmannen? Ik raad u aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina. Als schutting-regiomanager beheer ik ook de opdrachten in Cuijk, Den Bosch en Deurne.

Bent u trouwens benieuwd wat er zoal gebeurd bij u in de buurt? Hou dan net als ik de Facebook pagina of het Twitter account van de regio in de gaten.