Contact opnemen


Please leave this field empty.

Type code over*: captcha


In samenwerking met Kluswebsite

Header-schuttingen Breda

Schutting Breda (Noord-Brabant) - Altijd een vakman dichtbij!

Zoekt u een betaalbare manier om meer privacy in uw tuin te creëren? Bij Schuttingenbedrijf.nl vindt u de vakman uit Breda die u zoekt. Omdat Schuttingenbedrijf.nl een landelijk netwerk van professionals heeft zit er altijd een vakman bij u in de buurt met de juiste expertise voor het plaatsen van stevige duurzame schuttingen. Dus ook bij u in Breda (gemeente Breda)! Neem vrijblijvend contact op en kijk wat de expert bij u in de regio voor u kan betekenen.
Waarom Schuttingenbedrijf.nl?
 • Bespaar wel 35%
 • Gratis prijsopgaven vergelijken
 • Bedrijven uit Breda
 • Hoge kwaliteit en service
 • Simpel, kosteloos en vrijblijvend
 • Grootste keuze
Werkgebied informatie
Laatste klus
Werkgebied

Veelgebruikte schuttingen

De tijd dat er alleen houten schuttingen werden geplaatst is voorbij. Tegenwoordig zijn er diverse materialen welke gebruikt kunnen worden voor schuttingen. En ook combinaties van materialen zijn mogelijk. Er past altijd een schutting bij uw smaak en de uitstraling van uw tuin. Bij onze schuttingexperts uit Breda (Noord-Brabant) kunt u altijd terecht voor advies over elk type schutting.

 • Geïmpregneerde houtschutting
 • Grenen en vurenhout is zonder behandeling minder geschikt voor buitengebruik. Door het te impregneren worden deze houtsoorten duurzamer en zijn ze geschikt als schutting.

 • Betonschuttingen
 • Dit type schutting wordt vaak gebruikt in combinatie met houtdelen of gaasdelen.

 • Gaasschuttingen
 • Een schutting van gaas is een ideale oplossing om een natuurlijke sfeer te behouden. U kunt bijvoorbeeld een klimop tegen het gaas aan laten groeien.

 • Boomschorsmatten
 • Ook dit type schutting geeft een natuurlijke sfeer in uw tuin. Boomschors is zeer geschikt voor de groei van klimplanten.

 • Wilgenschermen
 • De wilgenschermen zijn erg gemakkelijk op maat te maken waardoor ze simpel te verwerken zijn.

Composiet schuttingdelen

Een nieuw materiaal dat gebruikt wordt voor schuttingen is composiet: relatief goedkoop en zeer duurzaam. Composiet is een mix van 50% gerecycled kunststof en 50% houtstof, en vervangt tegenwoordig een groot deel van de geïmpregneerde schuttingen. De vakman van Schuttingenbedrijf.nl uit Breda kan u alle eigenschappen uitleggen. Een aantal voordelen van dit type schutting zijn:

 • Onderhoudsarm
 • Natuurlijke uitstraling
 • Niet gevoelig voor rottingsproces
 • Splintert niet

Steen- of schanskorfschuttingen

De schuttingbouwer van Schuttingenbedrijf.nl Breda kan u ook informeren over de populaire steenkorfschutting of schanskorfschutting. Met een schutting van steenkorven kunt u alle kanten op. De schutting is mooi zonder extra afwerking, maar het kan ook erg fraai zijn om een gedeelte te laten begroeien. In plaats van natuursteen is het ook mogelijk om voor andere materialen kiezen. Wat dacht u bijvoorbeeld van boomstamschijven, kokosschillen of lege flessen. Mogelijkheden genoeg om een unieke schutting te ontwerpen. Onze schuttingspecialist uit Breda denkt graag met u mee over unieke en creatieve mogelijkheden die bij uw stijl en tuin passen.

Onze werkwijze in Breda

Bij Schuttingbedrijf.nl Breda proberen we onverwachte uitgaven tot een minimum te beperken. Dit doen we door u voor en tijdens de werkzaamheden goed te informeren over de kosten en de tijd die de klus in beslag gaat nemen. Ook de kwaliteit van de schutting en hoe lang de werkzaamheden in beslag gaan nemen wordt met u besproken.

Niet elke tuin is gelijk, dus is ook niet elke klus gelijk. Het is daarom lastig om een exacte prijsopgave te doen. Door het invullen van het contactformulier kunt u een gratis vrijblijvende offerte aanvragen bij de expert in Breda (actief in de wijken: Breda Centrum - Breda Noord - Breda Oost - Breda Zuidoost - Breda Zuid - Breda West - Breda Noordwest - Bavel - Ulvenhout - Prinsenbeek - Teteringen). Op die manier kunt u een goede inschatting krijgen van de kosten die uw klus met zich meebrengt.
Vuren
vurenhout schutting
Grenen
Grenen-schutting
Eiken
Eiken-schutting
Beton
betonschutting
Draad
Begroeide-draadschutting
Schanskorven
schanskorven
Schuttingpoorten
Schuttingpoort
Trellisschermen
Trelisscherm
Composiet
Composiet-schutting Breda
Hout-Beton
Hout-beton schutting Breda
Aluminium
Aluminium schutting
Douglas
Douglas schutting
Hardhout
schutting hardhout
Natuurlijk
Natuurlijke schutting
Merken
schuttingmerken
Hoe werkt Schuttingenbedrijf.nl Breda?
Wij werken samen met verschillende schuttingbedrijven in Breda en omstreken. Als u een aanvraag doet komt die bij meerdere bedrijven terecht. Zij doen u allemaal een voorstel. Deze werkwijze maakt het voor u mogelijk om te kiezen op basis van prijs, levertijd, goede recensies en andere factoren die u belangrijk vindt.

Onze klanten
Geen idee welke mogelijkheden er waren qua schuttingen. Daarom erg blij met jullie goede advies en offertes. Ik ben erg tevreden over jullie service in Breda!
– Dhr. Reijers - Breda
We hebben lang getwijfeld of we een schutting moesten nemen. Maar nu de schutting staat zijn we er buitengewoon content mee. Hadden we eerder moeten doen...
– Mevr. Versteeg - Cuijk
Met zoveel kinderen was een goede schutting tussen ons en de aanliggende woningen een must. Blij dat we toch zo'n behoorlijk omvangrijk project in korte tijd hebben kunnen regelen via jullie.
– Basischool G. Bomans - Den Bosch
Regio manager
regiomanager schuttingbedrijf Breda Hallo, mijn naam is Fabian Reijers. Op 19 november 1970 werd ik geboren in Breda. Hier is Peter van der Vorst ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij Kasteel van Breda en op wedstrijddagen ben ik ook wel eens bij TVC Breda om mijn vrienden aan te moedigen.

Als schutting-regiomanager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in Breda te verbeteren en om bezoekers te adviseren. Mijn eerste advies aan u is om op de website van uw gemeente te kijken. Of loop gewoon eens binnen bij het gemeentehuis van Breda aan Claudius Prinsenlaan 10. Er zijn vaak lokale bepalingen aangaande de hoogte en locatie van erfafscheidingen.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan Boomblauwtje (4814 TK) in Breda gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Wilt u ook een klus laten uitvoeren door ervaren vakmannen? Ik raad u aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina. Als schutting-regiomanager beheer ik ook de opdrachten in Cuijk, Den Bosch en Deurne.

Bent u trouwens benieuwd wat er zoal gebeurd bij u in de buurt? Hou dan net als ik de Facebook pagina of het Twitter account van de regio in de gaten.