Schutting Breda (Noord-Brabant) – Houten schuttingen, schanskorf en meer in postcodegebied 4800 – 4839

Contact opnemen

Gelieve dit veld leeg te laten.

Type code over*: captcha


Header-schuttingen Breda

Schutting Breda – Beton, hout en aluminium schuttingen

Wilt u in uw tuin onbeperkt genieten van uw privacy? Schuttingenbedrijf.nl Breda geeft u graag de privacy waar u zo op gesteld bent! Wij maken gebruik van een landelijk netwerk schuttingspecialisten in Nederland die veel ervaring hebben opgedaan en over de benodigde keurmerken beschikken. Dus ook bij u in Breda of in de buurt van Breda vindt u een ervaren vakman van Schuttingenbedrijf.nl!

Waarom Schuttingenbedrijf.nl?
 • Bespaar wel 35%
 • Gratis prijsopgaven vergelijken
 • Bedrijven uit Breda
 • Hoge kwaliteit en service
 • Simpel, kosteloos en vrijblijvend
 • Grootste keuze
Werkgebied informatie
Laatste klus
Werkgebied

Materiaal keuze en de best passende schutting

Onze vakmannen uit Breda werken met verschillende materialen. Er is een grote variatie in prijs en niet elk materiaal is geschikt voor elke schutting. Bij onze schuttingbouwers kunt u onder andere kiezen uit de volgende materialen:

 • Houten schuttingen
 • Wanneer u natuurlijke houten schuttingen wilt laten plaatsen kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten. Zoekt u een zeer duurzame oplossing, dan zijn hardhouten schuttingdelen een prima optie. Grenen- of vurenhout is weliswaar minder duurzaam, maar wel scherper geprijsd.

 • Beton schuttingen
 • Als u een schutting nodig heeft die bestand is tegen harde wind, dan is een beton schutting een goede oplossing. Het uiterlijk van een beton schutting is tegenwoordig in verschillende motieven en kleuren te verkrijgen, u hoeft daarom niet tegen een grauwe saaie schutting aan te kijken.

 • Schanskorf schuttingen
 • De schanskorf schuttingen bieden u eindeloos veel mogelijkheden. Doordat een afscheiding van schanskorven altijd maatwerk is kan deze geheel naar uw wensen worden gemaakt. De korven kunnen gevuld worden met diverse materialen: van natuursteen tot boomschors, eigenlijk is alles mogelijk.

 • Composiet schuttingen
 • Een nieuw materiaal wat gebruikt wordt voor schuttingen is composiet, het is relatief goedkoop en zeer duurzaam. Composiet is een mix van 50% gerecycled kunststof en 50% houtstof en splintert daardoor niet. Het is een onderhoudsarm materiaal met een natuurlijk uiterlijk wat niet gevoelig is voor houtrot.

Uw schutting op maat in Noord-Brabant

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat begrijpt de vakman uit Breda als geen ander. Door te luisteren naar uw wensen kan hij bepalen welke materialen en welk type schutting het beste bij u passen. Wanneer dit niet in de gangbare schuttingdelen te verkrijgen is, is een oplossing op maat geen enkel probleem. Want waarom genoegen nemen met een alternatief terwijl de schutting volgens uw eigen wensen kan worden ontworpen en in uw tuin kan worden geplaatst? De expert bij u uit Breda doet geen concessies, neem daarom contact op!

Scherpe prijzen en een duidelijke werkwijze

Onze vakmannen hebben door jarenlange ervaring voldoende kennis opgedaan om u een goed advies te geven over uw nieuwe schutting. De specialist uit Breda kan u adviseren over materialen, duurzaamheid en onderhoud van uw schuttingdelen. Voor en tijdens de klus worden de werkzaamheden met u doorgesproken en zo weet u precies hoe de plaatsing van uw schutting verloopt.

Iedere schutting is anders en daarom is iedere klus ook anders. De vakman van Schuttingenbedrijf.nl Breda werkt daarom niet met vastgestelde prijzen. Om een goed beeld te krijgen van de kosten van uw nieuwe schuttingdelen kunt u via het formulier op deze pagina een gratis offerte aanvragen. U ontvangt dan een heldere opgave van onze vakman uit Breda (actief in de wijken Centrum - Oost - Noord - Munsel-Selissen - Industrieterrein - Verspreide huizen Hal en Heult - Verspreide huizen Kasteren en Berg - Verspreide huizen Velders Bosch en De Scheeken) en komt zo niet voor vervelende verrassingen te staan.

Vuren

vurenhout schutting

Grenen

Grenen-schutting

Eiken schutting

Eiken-schutting

Beton

betonschutting

Draad

Begroeide-draadschutting

Schanskorven

schanskorven

Schuttingpoorten

Schuttingpoort

Trellisschermen

Trelisscherm

Composiet

Composiet-schutting Breda

Hout-Beton

Hout-beton schutting Breda

Aluminium

Aluminium schutting

Douglas

Douglas schutting

Hardhout

schutting hardhout

Natuurlijk

Natuurlijke schutting

Merken

schuttingmerken

Hoe werkt Schuttingenbedrijf.nl Breda?

Wij werken samen met verschillende schuttingbedrijven in Breda en omstreken. Als u een aanvraag doet komt die bij meerdere bedrijven terecht. Zij doen u allemaal een voorstel. Deze werkwijze maakt het voor u mogelijk om te kiezen op basis van prijs, levertijd, goede recensies en andere factoren die u belangrijk vindt.

Onze klanten

Geen idee welke mogelijkheden er waren qua schuttingen in Noord-Brabant. Daarom erg blij met jullie goede advies en offertes. Ik ben erg tevreden over jullie service!
– Dhr. Pels – Breda

We hebben lang getwijfeld of we een schutting moesten nemen. Maar nu de schutting staat zijn we er buitengewoon content mee. Hadden we eerder moeten doen…
– Mevr. Versteeg – Cuijk

Met zoveel kinderen was een goede schutting tussen ons en de aanliggende woningen een must. Blij dat we toch zo’n behoorlijk omvangrijk project in korte tijd hebben kunnen regelen via jullie.
– Basischool G. Brandt – Den Bosch

Regio manager

regiomanager schuttingbedrijf Breda
Hallo, mijn naam is Fabian Brandt. Op 12 maart 1978 werd ik geboren in Breda. Hier is Peter van der Vorst ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij Kasteel van Breda en op wedstrijddagen ben ik ook wel eens bij TVC Breda om mijn vrienden aan te moedigen.

Als schutting-regiomanager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in Breda te verbeteren en om bezoekers te adviseren. Mijn eerste advies aan u is om op de website van uw gemeente te kijken. Of loop gewoon eens binnen bij het gemeentehuis van Breda aan Claudius Prinsenlaan 10. Er zijn vaak lokale bepalingen aangaande de hoogte en locatie van erfafscheidingen.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan Boomblauwtje (4814 TK) in Breda gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Wilt u ook een klus laten uitvoeren door ervaren vakmannen? Ik raad u aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina. Als schutting-regiomanager beheer ik ook de opdrachten in Cuijk, Den Bosch en Deurne.

Bent u trouwens benieuwd wat er zoal gebeurd bij u in de buurt? Hou dan net als ik de Facebook pagina of het Twitter account van de regio in de gaten.