Contact opnemen


Please leave this field empty.

Type code over*: captcha


In samenwerking met Kluswebsite

Header-schuttingen Breda

Schutting laten plaatsen in Breda

Woont u in Breda (provincie Noord-Brabant) en wilt u meer privacy creëren in uw tuin ? Wilt u uw tuin meer beschutting geven tegen wind? Een schutting van onze schuttingbouwers uit Breda kan uitkomst bieden. De keuze voor de best passende schutting is van veel zaken afhankelijk, maar onze specialisten uit Breda kunnen u uitstekend adviseren over de mogelijkheden. Profiteer van een snelle service, kwaliteit en scherpen prijzen door contact op te nemen via het formulier hiernaast.
Waarom Schuttingenbedrijf.nl?
 • Bespaar wel 35%
 • Gratis prijsopgaven vergelijken
 • Bedrijven uit Breda
 • Hoge kwaliteit en service
 • Simpel, kosteloos en vrijblijvend
 • Grootste keuze
Werkgebied informatie
Laatste klus
Werkgebied

Vakmannen bij u in Breda

Via deze website vindt u eenvoudig een schuttingbouwer in Breda of in de omgeving van Breda. Omdat u een vakman bij u uit de buurt inschakelt, wordt u snel geholpen en betaalt u geen tot weinig voorrijdkosten. Onze schuttingbouwers hebben bovendien veel kennis en ervaring op het gebied van schuttingen en beschikken over alle benodigde keurmerken.

Bij Schuttingenbedrijf.nl houden we niet van onverwachte kosten en misverstanden. Daarom wordt u zowel voor als tijdens de klus op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. U zult op de hoogte gehouden worden over onder andere:

 • Hoe lang de klus gaat duren
 • Welke kwaliteit u van de schutting mag verwachten
 • Hoeveel overlast de klus met zich mee kan brengen
 • Hoeveel kosten de klus in totaal bedraagt
Omdat het maken van schuttingen maatwerk is, kunnen onze vakmensen u niet altijd vertellen hoeveel de klus precies gaat kosten. U kunt op deze website echter wel een gratis offerte aanvragen, zodat u een indicatie krijgt van het totaalbedrag. Zo weet u wat u van onze schuttingbouwers uit Breda kunt verwachten. Voor vragen en advies kunt u altijd bij ons terecht. Zo kunt u met een gerust hart het eindresultaat afwachten.

Welk materiaal voor welke schutting?

Er kunnen verschillende materialen gebruikt worden om een schutting te bouwen. Niet elk materiaal is geschikt voor elke schutting, en er is een grote variatie in prijs. Onze schuttingbouwers uit Breda gebruiken, onder andere:

 • Grenenhout is niet zo sterk als eikenhout, maar het is wel scherper geprijsd. Als grenenhout goed behandeld wordt, is het behoorlijk duurzaam. Onbehandeld grenen dat in de grond geplaatst wordt is echter gevoelig voor houtrot.
 • Voor een zeer stevige en duurzame schutting is beton een geschikte keuze. Beton laat zich gemakkelijk vormen, waardoor er meerdere stijlen en kleuren mogelijk zijn.
 • Het harde eikenhout heeft een luxe, ambachtelijke uitstraling. Daarnaast is eikenhout zeer duurzaam en heeft het weinig onderhoud nodig. Dit maakt het een geschikte keus als materiaal voor timmerwerk in de tuin.
 • Een schutting van staaldraad is bijzonder veelzijdig. Schuttingen van staaldraad zijn gemakkelijk te begroeien met klimop, waardoor u een natuurlijke stijl in uw tuin kunt realiseren. Bovendien is staaldraad, in tegenstelling tot houten schuttingen, stormvast.
 • Vurenhout lijkt misschien ongeschikt als materiaal voor schuttingen, maar als vurenhout behandeld is, kan het goed gebruikt worden voor timmerwerk in de tuin. Verder is het hout scherp geprijsd en gemakkelijk te bewerken.
 • Hardhout beschadigt of rot niet snel en is zeer sterk. Over het algemeen betaalt u wel meer voor hardhout. Ook is hardhout, gezien de hogere dichtheid, moeilijker te bewerken dan andere houtsoorten. U krijgt hier echter wel hoogwaardige kwaliteit voor terug.

Verschillende stijlen

De schuttingen die wij leveren en plaatsen bij u in Breda zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende stijlen en formaten. Zo kunt u kiezen voor solide houten schuttingen, open trellissen of bijvoorbeeld een betonschutting met diverse motieven en kleuren. De experts uit Breda (provincie Noord-Brabant) kunnen u altijd adviseren over welke schutting het beste bij uw stijl past. Neem daarom vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden. Wij zijn actief in de wijken Breda Centrum - Breda Noord - Breda Oost - Breda Zuidoost - Breda Zuid - Breda West - Breda Noordwest - Bavel - Ulvenhout - Prinsenbeek - Teteringen.
Vuren
vurenhout schutting
Grenen
Grenen-schutting
Eiken
Eiken-schutting
Beton
betonschutting
Draad
Begroeide-draadschutting
Schanskorven
schanskorven
Schuttingpoorten
Schuttingpoort
Trellisschermen
Trelisscherm
Composiet
Composiet-schutting Breda
Hout-Beton
Hout-beton schutting Breda
Aluminium
Aluminium schutting
Douglas
Douglas schutting
Hardhout
schutting hardhout
Natuurlijk
Natuurlijke schutting
Merken
schuttingmerken
Hoe werkt Schuttingenbedrijf.nl Breda?
Wij werken samen met verschillende schuttingbedrijven in Breda en omstreken. Als u een aanvraag doet komt die bij meerdere bedrijven terecht. Zij doen u allemaal een voorstel. Deze werkwijze maakt het voor u mogelijk om te kiezen op basis van prijs, levertijd, goede recensies en andere factoren die u belangrijk vindt.

Onze klanten
Geen idee welke mogelijkheden er waren qua schuttingen. Daarom erg blij met jullie goede advies en offertes. Ik ben erg tevreden over jullie service!
– Dhr. Pels - Breda
We hebben lang getwijfeld of we een schutting moesten nemen. Maar nu de schutting staat zijn we er buitengewoon content mee. Hadden we eerder moeten doen...
– Mevr. Reijers - Cuijk
Met zoveel kinderen was een goede schutting tussen ons en de aanliggende woningen een must. Blij dat we toch zo'n behoorlijk omvangrijk project in korte tijd hebben kunnen regelen via jullie.
– Basischool G. Bomans - Den Bosch
Regio manager
regiomanager schuttingbedrijf Breda Hallo, mijn naam is Fabian Reijers. Op 19 november 1970 werd ik geboren in Breda. Hier is Peter van der Vorst ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij Kasteel van Breda en op wedstrijddagen ben ik ook wel eens bij TVC Breda om mijn vrienden aan te moedigen.

Als schutting-regiomanager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in Breda te verbeteren en om bezoekers te adviseren. Mijn eerste advies aan u is om op de website van uw gemeente te kijken. Of loop gewoon eens binnen bij het gemeentehuis van Breda aan Claudius Prinsenlaan 10. Er zijn vaak lokale bepalingen aangaande de hoogte en locatie van erfafscheidingen.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan Boomblauwtje (4814 TK) in Breda gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Wilt u ook een klus laten uitvoeren door ervaren vakmannen? Ik raad u aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina. Als schutting-regiomanager beheer ik ook de opdrachten in Cuijk, Den Bosch en Deurne.

Bent u trouwens benieuwd wat er zoal gebeurd bij u in de buurt? Hou dan net als ik de Facebook pagina of het Twitter account van de regio in de gaten.