Schutting Breda (Noord-Brabant) – Houten schuttingen, schanskorf en meer in postcodegebied 4800 – 4839

Contact opnemen

Please leave this field empty.

Type code over*: captcha


Header-schuttingen Breda

Schutting in Breda: voor vernieuwing en reparatie

Zoekt u een betaalbare manier om meer privacy in uw tuin te creëren? Bij Schuttingenbedrijf.nl vindt u de vakman uit Breda (provincie Noord-Brabant) die u zoekt. Omdat Schuttingenbedrijf.nl een landelijk netwerk van professionals heeft zit er altijd een vakman bij u in de buurt met de juiste expertise voor het plaatsen van stevige duurzame schuttingen. Dus ook bij u in Breda! Neem vrijblijvend contact op en kijk wat de expert bij u in de regio voor u kan betekenen.

Waarom Schuttingenbedrijf.nl?
 • Bespaar wel 35%
 • Gratis prijsopgaven vergelijken
 • Bedrijven uit Breda
 • Hoge kwaliteit en service
 • Simpel, kosteloos en vrijblijvend
 • Grootste keuze
Werkgebied informatie
Laatste klus
Werkgebied

Meest gebruikte schuttingen in Noord-Brabant

De tijd dat er alleen houten schuttingen werden geplaatst is voorbij. Tegenwoordig zijn er diverse materialen welke gebruikt kunnen worden voor schuttingen. En ook combinaties van materialen zijn mogelijk. Er past altijd een schutting bij uw smaak en de uitstraling van uw tuin. Bij onze schuttingexperts uit Breda kunt u altijd terecht voor advies over elk type schutting.

 • Geïmpregneerde houtschutting
 • Grenen en vurenhout is zonder behandeling minder geschikt voor buitengebruik. Door het te impregneren worden deze houtsoorten duurzamer en zijn ze geschikt als schutting.

 • Betonschuttingen
 • Dit type schutting wordt vaak gebruikt in combinatie met houtdelen of gaasdelen.

 • Gaasschuttingen
 • Een schutting van gaas is een ideale oplossing om een natuurlijke sfeer te behouden. U kunt bijvoorbeeld een klimop tegen het gaas aan laten groeien.

 • Boomschorsmatten
 • Ook dit type schutting geeft een natuurlijke sfeer in uw tuin. Boomschors is zeer geschikt voor de groei van klimplanten.

 • Wilgenschermen
 • De wilgenschermen zijn erg gemakkelijk op maat te maken waardoor ze simpel te verwerken zijn.

Schuttingdelen van composiet: goed geprijsd

Een nieuw materiaal dat gebruikt wordt voor schuttingen is composiet: relatief goedkoop en zeer duurzaam. Composiet is een mix van vijftig procent gerecycled kunststof en vijftig procent houtstof, en vervangt tegenwoordig een groot deel van de geïmpregneerde schuttingen. De vakman van Schuttingenbedrijf.nl uit Breda kan u alle eigenschappen uitleggen. Een aantal voordelen van dit type schutting zijn:

 • Onderhoudsarm
 • Natuurlijke uitstraling
 • Niet gevoelig voor rottingsproces
 • Splintert niet

Steenkorfschuttingen in Breda

De schuttingbouwer van Schuttingenbedrijf.nl Breda kan u ook informeren over de populaire steenkorfschutting of schanskorfschutting. Met een schutting van steenkorven kunt u alle kanten op. De schutting is mooi zonder extra afwerking, maar het kan ook erg fraai zijn om een gedeelte te laten begroeien. In plaats van natuursteen is het ook mogelijk om voor andere materialen kiezen. Wat dacht u bijvoorbeeld van boomstamschijven, kokosschillen of lege flessen. Mogelijkheden genoeg om een unieke schutting te ontwerpen. Onze schuttingspecialist uit Breda denkt graag met u mee over unieke en creatieve mogelijkheden die bij uw stijl en tuin passen.

Hoe gaan wij te werk?

Bij Schuttingbedrijf.nl Breda proberen we onverwachte uitgaven tot een minimum te beperken. Dit doen we door u voor en tijdens de werkzaamheden goed te informeren over de kosten en de tijd die de klus in beslag gaat nemen. Ook de kwaliteit van de schutting en hoe lang de werkzaamheden in beslag gaan nemen wordt met u besproken.

Niet elke tuin is gelijk, dus is ook niet elke klus gelijk. Het is daarom lastig om een exacte prijsopgave te doen. Door het invullen van het contactformulier kunt u een gratis vrijblijvende offerte aanvragen bij de expert in Breda. Wij zijn actief in de wijken Centrum - Oost - Noord - Munsel-Selissen - Industrieterrein - Verspreide huizen Hal en Heult - Verspreide huizen Kasteren en Berg - Verspreide huizen Velders Bosch en De Scheeken. Op die manier kunt u een goede inschatting krijgen van de kosten die uw klus met zich meebrengt.

Vuren

vurenhout schutting

Grenen

Grenen-schutting

Eiken

Eiken-schutting

Beton

betonschutting

Draad

Begroeide-draadschutting

Schanskorven

schanskorven

Schuttingpoorten

Schuttingpoort

Trellisschermen

Trelisscherm

Composiet

Composiet-schutting Breda

Hout-Beton

Hout-beton schutting Breda

Aluminium

Aluminium schutting

Douglas

Douglas schutting

Hardhout

schutting hardhout

Natuurlijk

Natuurlijke schutting

Merken

schuttingmerken

Hoe werkt Schuttingenbedrijf.nl Breda?

Wij werken samen met verschillende schuttingbedrijven in Breda en omstreken. Als u een aanvraag doet komt die bij meerdere bedrijven terecht. Zij doen u allemaal een voorstel. Deze werkwijze maakt het voor u mogelijk om te kiezen op basis van prijs, levertijd, goede recensies en andere factoren die u belangrijk vindt.

Onze klanten

Geen idee welke mogelijkheden er waren qua schuttingen. Daarom erg blij met jullie goede advies en offertes. Ik ben erg tevreden over jullie service!
– Dhr. Pels – Breda

We hebben lang getwijfeld of we een schutting moesten nemen. Maar nu de schutting staat zijn we er buitengewoon content mee. Hadden we eerder moeten doen…
– Mevr. Versteeg – Cuijk

Met zoveel kinderen was een goede schutting tussen ons en de aanliggende woningen een must. Blij dat we toch zo’n behoorlijk omvangrijk project in korte tijd hebben kunnen regelen via jullie.
– Basischool G. Brandt – Den Bosch

Regio manager

regiomanager schuttingbedrijf Breda
Hallo, mijn naam is Fabian Brandt. Op 12 maart 1978 werd ik geboren in Breda. Hier is Peter van der Vorst ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij Kasteel van Breda en op wedstrijddagen ben ik ook wel eens bij TVC Breda om mijn vrienden aan te moedigen.

Als schutting-regiomanager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in Breda te verbeteren en om bezoekers te adviseren. Mijn eerste advies aan u is om op de website van uw gemeente te kijken. Of loop gewoon eens binnen bij het gemeentehuis van Breda aan Claudius Prinsenlaan 10. Er zijn vaak lokale bepalingen aangaande de hoogte en locatie van erfafscheidingen.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan Boomblauwtje (4814 TK) in Breda gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Wilt u ook een klus laten uitvoeren door ervaren vakmannen? Ik raad u aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina. Als schutting-regiomanager beheer ik ook de opdrachten in Cuijk, Den Bosch en Deurne.

Bent u trouwens benieuwd wat er zoal gebeurd bij u in de buurt? Hou dan net als ik de Facebook pagina of het Twitter account van de regio in de gaten.