Aluminium schutting plaatsen?

Onze vakmannen zijn actief door heel Nederland. Er is dus altijd iemand bij jou in de buurt!

Header-schuttingenbedrijf

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Aluminium schutting

Schuttingenbedrijf heeft goed nieuws voor iedereen die met het mooie zomerweer in alle rust en vrijheid van de tuin wil genieten. Een aluminium schutting is zeer geschikt om op een moderne en eigentijdse wijze privacy te realiseren. Niet alleen heeft deze schutting een prachtig strakke uitstraling, het is bovendien duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Een aluminium schutting is uitermate geschikt voor tuineigenaren die het belang van het milieu hoog in het vaandel hebben staan. De schutting is namelijk 100% recyclebaar.

Voordelen aluminium schutting

Om je laatste twijfels wat betreft het aanschaffen van een schutting van aluminium weg te nemen, hebben onze schuttingbouwers de voordelen van het materiaal nog even voor je op een rijtje gezet.

  • Qua onderhoud bespaar je tijd, omdat het aluminium zeer onderhoudsvriendelijk is
  • De schutting geeft een esthetische, moderne en eigentijdse uitstraling aan je tuin
  • De schuttingen kunnen worden aangepast aan elke stijl en ze zijn eenvoudig te combineren met het aanwezige tuinmeubilair
  • Het materiaal is een zeer duurzaam, onverslijtbaar, sterk, solide en kleurvast
  • Aluminium is op milieuvriendelijke wijze uit erts gewonnen en er is geen gebruik gemaakt van milieuvervuilende middelen
  • Het is mogelijk om een aluminium schutting te combineren met platen van Wicker, glas of polycarbonaat

Waarom Schuttingenbedrijf?

Ben je nog niet helemaal overtuigd van onze schuttingen? Schroom niet om contact op te nemen met Schuttingenbedrijf voor meer tips en adviezen wat betreft de aanschaf van een aluminium schutting. Onze klusjesmannen hebben aanzienlijke kennis en ervaring in het bouwen en plaatsen van schuttingen. In ons uitgebreide assortiment vind je kant-en-klare schuttingen, maar ook stapelplanken voor het bouwen van een eigen schutting. We beschikken over meerdere schitterende kleuren en diverse stijlvolle en strakke designs.

Wij helpen je graag met het realiseren van een ideale erfafscheiding die jouw droomtuin verwezenlijkt en bovendien ook past in je budget. Neem daarom gerust eens vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Aluminium schutting

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

Duurzame materialen

Echte vakmensen

Grootste netwerk

Voordelige prijzen

Hoogste kwaliteit

Natuurlijke schutting

Wil je graag een trendy tuinafscheiding die volkomen natuurlijk is en perfect aansluit bij je milieuvriendelijke tuin? Een...

Verder lezen »

Houten schutting

Kies voor een warme uitstraling met een schutting van hout. Elke houtsoort heeft een eigen karakter en is echte toevoe...

Verder lezen »

Betonnen schutting

Een betonschutting is net zo duurzaam als een gemetselde muur, maar goedkoper en simpeler te plaatsen. Dan is de keus sn... 

Verder lezen »

Overige materialen

Heb je al eens aan een schutting van aluminium gedacht? Of composiet? De mogelijkheden zijn tegenwoordig einde...

Verder lezen »

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Duurzaam hout gebruikt
%
Gemiddelde beoordeling

Klik voor een vakman in jouw regio

Dat er zoveel mogelijk is op het gebied van schuttingen... Ik had geen idee! Bedankt voor het meedenken en de goede adviezen. En voor het plaatsen van mijn nieuwe schutting natuurlijk. Ben er heel erg blij mee. De tuin ziet er nu een stuk beter uit. Een dikke tien voor jullie!!!

- Storm Wouters uit Drachten

Met een basisschool naast de deur was een goede schutting een must. Ik ben blij dat we dit project in korte tijd hebben kunnen regelen via Schuttingenbedrijf. Dankzij jullie vonden we snel een geschikte specialist bij ons uit de buurt. In de toekomst doen we zeker weer een beroep op jullie.

- Cas Heyne uit Mijdrecht

Na lang twijfelen toch gekozen voor een schutting. Nu hij staat zijn we er buitengewoon content mee. Via jullie netwerk kregen we offertes van schuttingbedrijven uit de buurt. Door die nauwkeurig te bestuderen en te vergelijken hebben we flink kunnen besparen. Prettige service, een aanrader.

- Giel Eerden uit Terneuzen