Betonschutting plaatsen?

Onze vakmannen zijn actief door heel Nederland. Er is dus altijd iemand bij jou in de buurt!

schuttingenbedrijf personeel

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Betonschutting

Een betonschutting heeft vrijwel dezelfde duurzaamheid als een gemetselde muur, maar is goedkoper en makkelijker om te plaatsen. Maar een schutting moet ook mooi zijn. Een betonschutting zal je daarin niet teleurstellen! De mogelijkheden wat betreft stijl zijn met een betonschutting bijzonder veelzijdig.

Beton: gemakkelijk en functioneel

Zowel het plaatsen als het onderhoud van een betonschutting levert weinig moeite op. In tegenstelling tot een gemetselde muur hoeft er geen stevig fundament gelegd te worden voor een schutting van beton, waardoor het plaatsen van een betonschutting veel goedkoper is dan het plaatsen van metselwerk. Ook vergt beton weinig onderhoud in vergelijking met hout. Een schutting van hout moet geverfd en gelakt worden, terwijl beton niet snel beschadigd raakt en gemakkelijk schoon te maken is. De houten posten zijn gemaakt van sterk hardhout, dat niet gelakt of geïmpregneerd hoeft te worden. Beton is een goede materiaalkeuze voor de onderhoudsvrije tuin: het gaat jaren mee, is gemakkelijk om te plaatsen en vergt weinig onderhoud.

Een betonschutting is niet saai

Een betonschutting is gelukkig niet meer alleen grijs en grauw, maar is beschikbaar in vele kleuren en motieven. Zo kun je kiezen voor stijlvolle motieven van klassiek metselwerk, Romeins pleisterwerk of voor stoere en robuuste motieven die doen denken aan rotsen of graniet. Het is ook mogelijk om een schutting te laten plaatsen met houtmotieven. Een betonschutting met houtmotief heeft de uitstraling van een houten schutting, maar de duurzaamheid van beton.

Betonschuttingen zijn bovendien in vele verschillende kleuren te krijgen. Naast de natuurlijke kleuren van het materiaal kan de schutting namelijk een weerbestendige coating krijgen. Hierdoor is jouw betonnen omheining in vrijwel elke kleur beschikbaar.

Stijlvol afwerken met afdekkappen

De posten van jouw schutting kunnen na plaatsing afgewerkt worden met stijlvolle afdekkappen. De stijl van je tuin komt hierdoor nog beter uit de verf. Deze afdekkappen kunnen op zowel enkelzijdige als dubbelzijdige betonschuttingen geplaatst worden. De kleuren van de afdekkappen passen uiteraard bij de gehele uitvoering van je betonschutting. De brede afwerkingskeuze kan jouw betonschutting nog persoonlijker maken.

betonschutting

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

Duurzame materialen

Echte vakmensen

Grootste netwerk

Voordelige prijzen

Hoogste kwaliteit

Natuurlijke schutting

Wil je graag een trendy tuinafscheiding die volkomen natuurlijk is en perfect aansluit bij je milieuvriendelijke tuin? Een...

Verder lezen »

Houten schutting

Kies voor een warme uitstraling met een schutting van hout. Elke houtsoort heeft een eigen karakter en is echte toevoe...

Verder lezen »

Betonnen schutting

Een betonschutting is net zo duurzaam als een gemetselde muur, maar goedkoper en simpeler te plaatsen. Dan is de keus sn... 

Verder lezen »

Overige materialen

Heb je al eens aan een schutting van aluminium gedacht? Of composiet? De mogelijkheden zijn tegenwoordig einde...

Verder lezen »

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Duurzaam hout gebruikt
%
Gemiddelde beoordeling

Klik voor een vakman in jouw regio

Dat er zoveel mogelijk is op het gebied van schuttingen... Ik had geen idee! Bedankt voor het meedenken en de goede adviezen. En voor het plaatsen van mijn nieuwe schutting natuurlijk. Ben er heel erg blij mee. De tuin ziet er nu een stuk beter uit. Een dikke tien voor jullie!!!

- Vince Rousselet uit Stadskanaal

Met een basisschool naast de deur was een goede schutting een must. Ik ben blij dat we dit project in korte tijd hebben kunnen regelen via Schuttingenbedrijf. Dankzij jullie vonden we snel een geschikte specialist bij ons uit de buurt. In de toekomst doen we zeker weer een beroep op jullie.

- Nathan Booden uit Almere

Lang was ik op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor een schutting in mijn achtertuin. Uiteindelijk heb ik bij jullie offertes opgevraagd. Ik kreeg er drie en koos voor vervolgens de goedkoopste. Dat is heel erg goed uitgepakt. Prachtige, degelijke schutting voor een scherpe prijs!

- Julian Arens uit Hoogezand