Composiet schutting plaatsen?

Onze vakmannen zijn actief door heel Nederland. Er is dus altijd iemand bij jou in de buurt!

Header-schuttingenbedrijf

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Composiet schutting

Wil jij graag je tuin afgrenzen met een geschikte afrastering? Een omheining die voldoet aan jouw wensen en tegelijkertijd de sfeer en stijl van je tuin verfraaien? Door de plaatsing van een composiet schutting kun je levenslang genieten van een vrijwel onderhoudsvrije en stijlvolle erfafscheiding. Contact ons en profiteer onmiddellijk van de voordelen van Schuttingenbedrijf.

Schuttingen die bestaan uit composiet verkleuren, versplinteren en rotten niet. Daarnaast is de composiet schutting dankzij het materiaal beschikbaar in diverse soorten, maten en kleuren. Bovendien is het materiaal van de schutting goed bestand tegen vocht en kan het zelfs zeewater trotseren. Bij Schuttingenbedrijf ben je aan het juiste adres voor kwaliteit en een breed assortiment aan schuttingen in allerlei soorten en maten.

Voordelen van composiet

Weet je nog niet of je wilt gaan voor een schutting van composiet? Om je laatste twijfels wat betreft het aanschaffen van een composiet schutting weg te nemen, hebben we de voordelen even kort voor je op een rijtje gezet.

  • Composiet is ecologisch verantwoord, omdat onze schuttingen zijn vervaardigd uit gerecycled kunststof in plaats van het traditionele hout
  • Het materiaal is (zout)waterbestendig en rotten is niet mogelijk vanwege de unieke samenstelling
  • De schutting heeft de warme uitstraling van hout, maar alle voordelen van kunststof
  • Verven is verleden tijd vanwege de hoogstaande kwaliteit van composiet
  • Je wordt niet lastiggevallen door termieten en insecten, omdat deze niet kunnen leven van kunststof
  • Het materiaal is weerbestendig en is zelfs bestand tegen temperaturen van -40 tot 60 graden Celsius
  • De schutting is eenvoudig te reinigen met behulp van een hogedrukspuit
  • De schuttingen zijn beschikbaar in diverse en moderne kleuren, bijvoorbeeld antraciet, lichtgrijs en bruin

Voor meer mogelijkheden en adviezen neem je gewoon even contact op met Schuttingenbedrijf.

Waarom Schuttingenbedrijf?

In ons uitgebreide assortiment vind je kant-en-klare schuttingen, maar ook stapelplanken voor het bouwen van een eigen schutting. We beschikken over meerdere schitterende kleuren en diverse stijlvolle en natuurlijke designs. Samen streven we ernaar om een composietschutting op maat te realiseren die voldoet aan jouw idealen en ook past in je budget. Door het inschakelen van ons professionele netwerk kun je binnenkort optimaal genieten van een modieuze erfafscheiding.

Composiet schutting

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

Duurzame materialen

Echte vakmensen

Grootste netwerk

Voordelige prijzen

Hoogste kwaliteit

Natuurlijke schutting

Wil je graag een trendy tuinafscheiding die volkomen natuurlijk is en perfect aansluit bij je milieuvriendelijke tuin? Een...

Verder lezen »

Houten schutting

Kies voor een warme uitstraling met een schutting van hout. Elke houtsoort heeft een eigen karakter en is echte toevoe...

Verder lezen »

Betonnen schutting

Een betonschutting is net zo duurzaam als een gemetselde muur, maar goedkoper en simpeler te plaatsen. Dan is de keus sn... 

Verder lezen »

Overige materialen

Heb je al eens aan een schutting van aluminium gedacht? Of composiet? De mogelijkheden zijn tegenwoordig einde...

Verder lezen »

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Duurzaam hout gebruikt
%
Gemiddelde beoordeling

Klik voor een vakman in jouw regio

Nadat ik belde duurde het eventjes voordat ik in contact kwam met een schuttingbedrijf bij mij uit de regio. Maar nu heb ik dan ook een geweldige schutting in mijn tuin! Ben super geholpen door een echte vakman met verstand van zaken. Ik raad jullie zeker aan bij mijn vrienden.

- Victor Haselaar uit Schagen

Na lang twijfelen toch gekozen voor een schutting. Nu hij staat zijn we er buitengewoon content mee. Via jullie netwerk kregen we offertes van schuttingbedrijven uit de buurt. Door die nauwkeurig te bestuderen en te vergelijken hebben we flink kunnen besparen. Prettige service, een aanrader.

- Maxim Bastiaense uit Geldrop

Dat er zoveel mogelijk is op het gebied van schuttingen... Ik had geen idee! Bedankt voor het meedenken en de goede adviezen. En voor het plaatsen van mijn nieuwe schutting natuurlijk. Ben er heel erg blij mee. De tuin ziet er nu een stuk beter uit. Een dikke tien voor jullie!!!

- Wouter Spier uit Pijnacker