Douglas schutting plaatsen?

Onze vakmannen zijn actief door heel Nederland. Er is dus altijd iemand bij jou in de buurt!

Header-schuttingenbedrijf

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Douglas schutting

Met het plaatsen van een douglas schutting creëer je op een sfeervolle manier privacy. Zo kun je op je gemak en in alle rust van je tuin genieten. Een schutting is immers niet alleen een goede manier om je tuin te omheinen, het kan ook een warme uitstraling geven. Jouw zoektocht naar een schutting die perfect aansluit op je wensen kan je dus eigenlijk direct beëindigen. Bij Schuttingenbedrijf ben je aan het juiste adres voor producten van kwaliteit en een uitstekende prijs.

Stoer en robuust met douglas hout

Een douglas schutting heeft een stoere en robuuste uitstraling en kan een grote bijdrage leveren aan het positief beleven van je tuin. Het materiaal is van oerdegelijke kwaliteit en heeft een rustieke uitstraling. Samen met een strakke afwerking staat de schutting garant voor een investering waar je zeker weten jaren plezier aan zult beleven.

Het douglas hout is sterk en duurzaam, voornamelijk vanwege het uitharden van natuurlijke stoffen. Het impregneren van de houtsoort is bevorderlijk voor het kleurbehoud en de duurzaamheid wordt hierdoor ook nog vele malen verlengd. Het is mogelijk om de schuttingdelen te verven in iedere gewenste kleur, maar onbehandeld is het hout eveneens prachtig. Een voordeel van het Europese hout is dat het niet behandeld hoeft te worden, tenzij het in aanraking komt met de grond.

Kwaliteit en scherpe prijzen bij Schuttingenbedrijf

Je zult ontdekken dat de houten douglas schuttingen die geleverd worden door Schuttingenbedrijf.nl sfeervol zijn, maar ook bijzonder duurzaam. Daarbij zijn de schuttingen beschikbaar in verscheidene soorten en maten en staat Schuttingenbedrijf bekend om haar grote assortiment. Onze klusjesmannen hebben aanzienlijke kennis en ervaring in het realiseren van de robuuste douglas schuttingen. We zoeken graag samen met jou naar een geschikte schutting die precies aansluit bij jouw wensen. En als dat niet een schutting is van douglas hout, dan zoeken we samen gewoon verder naar het best passende materiaal.

Kortom, als jij even contact opneemt met Schuttingenbedrijf helpen wij je bij het antwoorden van jouw vragen over schuttingen. Wij bieden jou de oplossing voor elk probleem. Bijvoorbeeld met een geschikte schutting van douglas hout, professioneel geleverd en geplaatst door onze vakmannen.

Douglas schutting

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

Duurzame materialen

Echte vakmensen

Grootste netwerk

Voordelige prijzen

Hoogste kwaliteit

Natuurlijke schutting

Wil je graag een trendy tuinafscheiding die volkomen natuurlijk is en perfect aansluit bij je milieuvriendelijke tuin? Een...

Verder lezen »

Houten schutting

Kies voor een warme uitstraling met een schutting van hout. Elke houtsoort heeft een eigen karakter en is echte toevoe...

Verder lezen »

Betonnen schutting

Een betonschutting is net zo duurzaam als een gemetselde muur, maar goedkoper en simpeler te plaatsen. Dan is de keus sn... 

Verder lezen »

Overige materialen

Heb je al eens aan een schutting van aluminium gedacht? Of composiet? De mogelijkheden zijn tegenwoordig einde...

Verder lezen »

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Duurzaam hout gebruikt
%
Gemiddelde beoordeling

Klik voor een vakman in jouw regio

Na lang twijfelen toch gekozen voor een schutting. Nu hij staat zijn we er buitengewoon content mee. Via jullie netwerk kregen we offertes van schuttingbedrijven uit de buurt. Door die nauwkeurig te bestuderen en te vergelijken hebben we flink kunnen besparen. Prettige service, een aanrader.

- Stef Pratt uit Stein

Als je een schutting nodig hebt zou ik onmiddellijk even Schuttingenbedrijf bellen. Je krijgt binnen een paar dagen meerdere offertes van goede bedrijven bij je uit de buurt, je kiest de best passende en maakt een afspraak. In mijn tuin staat sinds kort een houten dag. Binnen een dag geplaatst. Super.

- Bradley Jansse uit Brunssum

Dat er zoveel mogelijk is op het gebied van schuttingen... Ik had geen idee! Bedankt voor het meedenken en de goede adviezen. En voor het plaatsen van mijn nieuwe schutting natuurlijk. Ben er heel erg blij mee. De tuin ziet er nu een stuk beter uit. Een dikke tien voor jullie!!!

- Jordy Hoedemakers uit Oss