Draadschutting plaatsen?

Onze vakmannen zijn actief door heel Nederland. Er is dus altijd iemand bij jou in de buurt!

Header-schuttingenbedrijf

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Begroeide draadschutting

Zit je graag in alle rust en privacy in je tuin, maar vind je het jammer dat je schutting niet past bij de groene buitenruimte? Een begroeide draadschutting van onze professionele schuttingmakers is dan de oplossing voor jou. Het biedt de balans tussen de privacy van je eigen plek en de groene natuurlijke uitstraling van je tuin. Bovendien is een begroeide draadschutting erg aantrekkelijk in prijs en kan de schutting ook goed tegen een stootje.

Een begroeide draadschutting geeft karakter

De omheining bepaalt in grote mate het karakter van jouw tuin. De juiste keuze kan dus echt een wereld van verschil maken. Een betonnen afscheiding geeft een modern en strak uiterlijk, terwijl een houten schutting zowel speels als functioneel kan zijn. Voor een natuurlijke, ongerepte uitstraling van een tuin biedt een begroeide draadschutting uitkomst. Een draadschutting bestaat uit hekken van gaas. Bij plaatsing worden deze bevestigd aan houten posten, zodat over dit geheel klimplanten kunnen groeien. Weelderige klimop siert de omheining en geeft leefruimte aan vele tuinvogels zoals de mus en de merel. Het materiaal bestaat grotendeels uit natuurlijke plantengroei, waardoor je niet al je geld kwijt bent aan andere dure materialen. Een begroeide draadschutting brengt de natuur terug naar je woning.

Een draadschutting van kwaliteit

Onze specialisten plaatsen begroeide draadschuttingen die bestand zijn tegen weer en bovenal tegen harde wind. De harde herfststorm krijgt geen grip op een begroeide draadschutting, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de stevigheid van je omheining. De houten palen zijn gemaakt van hoogwaardig hardhout. Hardhout wordt niet aangetast door houtrot of insecten, en de diepe kleur van het hout past goed bij het natuurlijke karakter van je tuin. Door het kwalitatief hoogwaardige hardhout is een lange levensduur van jouw schutting gegarandeerd.

Gemakkelijk in onderhoud

Een begroeide draadschutting is erg makkelijk om te onderhouden. Wat betreft het onderhoud van jouw schutting kun je met de volgende zaken rekening houden:

  • Hardhout is duurzaam en vergt na plaatsing geen verdere aandacht
  • Klimop hoeft slechts 1 á 2 keer per jaar gesnoeid te worden
  • Anders dan bij beton of hout vergt een begroeide draadschutting geen maandelijkse schoonmaak
  • Lak vereist reparatie en moet tijdig gelakt worden, in tegenstelling tot een natuurlijke schutting
draadschutting

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

Duurzame materialen

Echte vakmensen

Grootste netwerk

Voordelige prijzen

Hoogste kwaliteit

Natuurlijke schutting

Wil je graag een trendy tuinafscheiding die volkomen natuurlijk is en perfect aansluit bij je milieuvriendelijke tuin? Een...

Verder lezen »

Houten schutting

Kies voor een warme uitstraling met een schutting van hout. Elke houtsoort heeft een eigen karakter en is echte toevoe...

Verder lezen »

Betonnen schutting

Een betonschutting is net zo duurzaam als een gemetselde muur, maar goedkoper en simpeler te plaatsen. Dan is de keus sn... 

Verder lezen »

Overige materialen

Heb je al eens aan een schutting van aluminium gedacht? Of composiet? De mogelijkheden zijn tegenwoordig einde...

Verder lezen »

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Duurzaam hout gebruikt
%
Gemiddelde beoordeling

Klik voor een vakman in jouw regio

Lang was ik op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor een schutting in mijn achtertuin. Uiteindelijk heb ik bij jullie offertes opgevraagd. Ik kreeg er drie en koos voor vervolgens de goedkoopste. Dat is heel erg goed uitgepakt. Prachtige, degelijke schutting voor een scherpe prijs!

- Aiden Brands uit Sliedrecht

Nadat ik belde duurde het eventjes voordat ik in contact kwam met een schuttingbedrijf bij mij uit de regio. Maar nu heb ik dan ook een geweldige schutting in mijn tuin! Ben super geholpen door een echte vakman met verstand van zaken. Ik raad jullie zeker aan bij mijn vrienden.

- Alexander Verheuvel uit Sint-Annaparochie

Als je een schutting nodig hebt zou ik onmiddellijk even Schuttingenbedrijf bellen. Je krijgt binnen een paar dagen meerdere offertes van goede bedrijven bij je uit de buurt, je kiest de best passende en maakt een afspraak. In mijn tuin staat sinds kort een houten dag. Binnen een dag geplaatst. Super.

- Levi Dubois uit IJsselstein