Eiken schutting plaatsen?

Onze vakmannen zijn actief door heel Nederland. Er is dus altijd iemand bij jou in de buurt!

Header-schuttingenbedrijf

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Eiken schutting

Wie voor een eiken schutting kiest, kiest voor een schutting van hoge kwaliteit met een robuuste en ambachtelijke uitstraling. Eik mag met recht een Europees hardhout genoemd worden en is te vergelijken met andere duurzame houtsoorten als lariks en robinia. Anders dan grenen en vuren heeft een eiken schutting voor de duurzaamheid geen behandeling nodig. Een onbehandelde eiken schutting kan echter wel verkleuren tot diepbruin of donkergrijs. Als je dat niet zo mooi vindt, biedt een houtbehandeling uitkomst.

Voor een tuin met karakter

Eik is zeer sterk en stevig, hoewel er aan het oppervlak stevige noesten en scheuren kunnen ontstaan. Deze zorgen niet voor een vermindering van de kwaliteit, maar geven eikenhout het typisch ruige uiterlijk. Een onbehandelde eiken schutting is nog steeds duurzaam en het feit dat de schutting niet behandeld is, geeft een puur en authentiek karakter aan je tuin en huis.

Een andere bijzondere karaktertrek van eik is de verkleuring: zowel het zonlicht als contact met ijzer zorgt voor een zeer donkere verkleuring. Wie voor een eiken schutting gaat brengt een robuust karakter naar de tuin.

Bij ons is kwaliteit gegarandeerd

Als eigenaar van een eiken schutting zul je weinig problemen ondervinden op het gebied van kwaliteit. Eikenhout doet amper onder voor andere hardhoutsoorten en heeft bovendien weinig onderhoud nodig. Een enkele behandeling met beits of olie zorgt ervoor dat jouw eiken schutting niet verkleurt. Ook zul je weinig tot geen rotte plekken aantreffen en hoef je je geen zorgen te maken over hout etende insecten, deze hebben namelijk een voorkeur voor andere houtsoorten. Dit maakt eik een uitstekende materiaalkeuze voor je schutting: het heeft een lange levensduur, is goed te beschermen tegen verwering, is bestendig tegen houtrot en insecten, en is robuust en stevig.

Een eiken schutting voor een mooie prijs

Een eiken schutting combineert de kwaliteit van luxe tropisch hardhout met de vriendelijke prijs van Europese houtsoorten. De brede beschikbaarheid van de houtsoort zorgt ervoor dat de prijs laag is, terwijl eik kwalitatief erg hoogwaardig is. Als u wel een schutting wilt met de kwaliteit van tropisch hardhout, maar niet zoveel geld uit wilt geven aan deze kwaliteit, dan is een eiken schutting de perfecte keus voor u.

Eiken schutting

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

Duurzame materialen

Echte vakmensen

Grootste netwerk

Voordelige prijzen

Hoogste kwaliteit

Natuurlijke schutting

Wil je graag een trendy tuinafscheiding die volkomen natuurlijk is en perfect aansluit bij je milieuvriendelijke tuin? Een...

Verder lezen »

Houten schutting

Kies voor een warme uitstraling met een schutting van hout. Elke houtsoort heeft een eigen karakter en is echte toevoe...

Verder lezen »

Betonnen schutting

Een betonschutting is net zo duurzaam als een gemetselde muur, maar goedkoper en simpeler te plaatsen. Dan is de keus sn... 

Verder lezen »

Overige materialen

Heb je al eens aan een schutting van aluminium gedacht? Of composiet? De mogelijkheden zijn tegenwoordig einde...

Verder lezen »

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Duurzaam hout gebruikt
%
Gemiddelde beoordeling

Klik voor een vakman in jouw regio

Nadat ik belde duurde het eventjes voordat ik in contact kwam met een schuttingbedrijf bij mij uit de regio. Maar nu heb ik dan ook een geweldige schutting in mijn tuin! Ben super geholpen door een echte vakman met verstand van zaken. Ik raad jullie zeker aan bij mijn vrienden.

- Ryan Huijzing uit Leusden

Na lang twijfelen toch gekozen voor een schutting. Nu hij staat zijn we er buitengewoon content mee. Via jullie netwerk kregen we offertes van schuttingbedrijven uit de buurt. Door die nauwkeurig te bestuderen en te vergelijken hebben we flink kunnen besparen. Prettige service, een aanrader.

- Sander Carnotte uit Rijswijk

Lang was ik op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor een schutting in mijn achtertuin. Uiteindelijk heb ik bij jullie offertes opgevraagd. Ik kreeg er drie en koos voor vervolgens de goedkoopste. Dat is heel erg goed uitgepakt. Prachtige, degelijke schutting voor een scherpe prijs!

- Damian Doornhem uit Badhoevedorp