Grenen schutting plaatsen?

Onze vakmannen zijn actief door heel Nederland. Er is dus altijd iemand bij jou in de buurt!

Header-schuttingenbedrijf

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Grenen schutting

Het is niet verwonderlijk dat de grenen schutting een van de meest voorkomende schuttingen is in Nederland. Net als vuren is grenen een zachte houtsoort, waardoor er erg makkelijk mee te werken is. Maar er zijn tal van extra redenen waarom grenen bij veel mensen in de smaak valt.

  • Het is goed te onderhouden
  • Het is oersterk
  • De kleur van grenen combineert goed met andere kleuren in uw tuin
  • Het is een goedkope keuze

Ben je meteen overtuigd van de voordelen van een grenen schutting? Neem dan gewoon even contact met ons op. De vakmensen van Schuttingenbedrijf weten namelijk het beste uit grenen te halen. Dat doen we natuurlijk ook voor jou.

Een stijlvolle afscherming in je tuin

Een grenen schutting is bij uitstek geschikt wanneer je privacy wilt, maar ook oog hebt voor de stijl van je tuin. Een grenen schutting heeft een romige en lichtgele kleur, maar blootstelling aan het zonlicht doet het materiaal dieprood en bruin kleuren. Deze warme kleuren passen goed bij een sfeervolle tuin. Daarnaast heeft grenen een goede kwaliteit en een erg lichte tekening met kleine noesten, waardoor de schutting erg subtiel en rustig oogt. Dit maakt deze vorm van omheining niet alleen degelijk, maar ook passend binnen een stijlvolle tuin. Zo biedt de grenen schutting zowel privacy als stijl.

De kracht van de grenen schutting

Hoewel grenen een zachthout is, kan het materiaal met de juiste behandeling van impregneermiddel, beits of lak erg sterk worden. Grenen is dichter dan vuren, waardoor het minder snel scheurt of noesten verliest. Dit kenmerk maakt grenen aantrekkelijk voor een stevige schutting. Na een behandeling en het juiste onderhoud gaat een grenen schutting zonder moeite tien jaar mee. Bovendien weten onze schuttingbouwers hoe ze een schutting op efficiënte wijze kunnen verankeren. Stevige betonnen palen afgewerkt met afdekkappen zorgen dat de grenen schutting tegen een stootje kan. Een grenen schutting is dus een betrouwbare keuze om je privacy te verzekeren.

Kwaliteit voor een lage prijs

Een grenen schutting is over het algemeen een stuk goedkoper dan hardhout, beton of lariks. Dit betekent echter niet dat de schutting gekenmerkt wordt door een lagere kwaliteit in vergelijking met een hardhouten of betonnen schutting. Wel is het noodzakelijk om het materiaal met enige regelmaat te laten lakken of beitsen, zodat je met een gerust hart de schutting maar liefst tien jaar kunt gebruiken als tuinomheining. Het verschil in onderhoud tussen een betonnen of een grenen schutting vind je voornamelijk terug in de prijs: hoewel een betonnen schutting weinig onderhoud nodig heeft, is het veel duurder dan een schutting van grenen. Grenen is gemakkelijk te bewerken en is dus niet verantwoordelijk voor extra kosten wat betreft de bewerking. Een grenen schutting is van een goede kwaliteit en dat voor een zeer vriendelijke prijs.

Grenen schutting

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

Duurzame materialen

Echte vakmensen

Grootste netwerk

Voordelige prijzen

Hoogste kwaliteit

Natuurlijke schutting

Wil je graag een trendy tuinafscheiding die volkomen natuurlijk is en perfect aansluit bij je milieuvriendelijke tuin? Een...

Verder lezen »

Houten schutting

Kies voor een warme uitstraling met een schutting van hout. Elke houtsoort heeft een eigen karakter en is echte toevoe...

Verder lezen »

Betonnen schutting

Een betonschutting is net zo duurzaam als een gemetselde muur, maar goedkoper en simpeler te plaatsen. Dan is de keus sn... 

Verder lezen »

Overige materialen

Heb je al eens aan een schutting van aluminium gedacht? Of composiet? De mogelijkheden zijn tegenwoordig einde...

Verder lezen »

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Duurzaam hout gebruikt
%
Gemiddelde beoordeling

Klik voor een vakman in jouw regio

Als je een schutting nodig hebt zou ik onmiddellijk even Schuttingenbedrijf bellen. Je krijgt binnen een paar dagen meerdere offertes van goede bedrijven bij je uit de buurt, je kiest de best passende en maakt een afspraak. In mijn tuin staat sinds kort een houten dag. Binnen een dag geplaatst. Super.

- Noud Kortman uit Oost-Souburg

Nadat ik belde duurde het eventjes voordat ik in contact kwam met een schuttingbedrijf bij mij uit de regio. Maar nu heb ik dan ook een geweldige schutting in mijn tuin! Ben super geholpen door een echte vakman met verstand van zaken. Ik raad jullie zeker aan bij mijn vrienden.

- Luca Veenendaal uit Berkel-Enschot

Dat er zoveel mogelijk is op het gebied van schuttingen... Ik had geen idee! Bedankt voor het meedenken en de goede adviezen. En voor het plaatsen van mijn nieuwe schutting natuurlijk. Ben er heel erg blij mee. De tuin ziet er nu een stuk beter uit. Een dikke tien voor jullie!!!

- Felix Demmendaal uit Lisse