Schutting in Krimpen aan den IJssel

Bel 088 - 11 55 663 (gratis)

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

denkwolk

Op 09/12/2022 al 19 keer ingevuld.

Bespaar tot 40%

Hoogste kwaliteit

Snelle service

Schutting expert Krimpen aan den IJssel

Tip: schutting aanbiedingen

Als je een offerte aanvraagt op onze website, dan leggen wij jouw aanvraag voor aan meerdere hoveniers en schuttingexperts in jouw regio. Vraag in het formulier daarom altijd of ze ook aanbiedingen hebben lopen. Je zult positief verrast worden als je met één formulier een verzoek om aanbiedingen bij meerdere specialisten neerlegt. De kans op een superdeal is levensgroot!

Schuttingen laten plaatsen in Krimpen aan den IJssel

Het kiezen van een passende schutting is niet eenvoudig. Schuttingen bestaan uit verschillende soorten en maten. Hierdoor is het belangrijk om goed advies in te winnen over de diverse soorten en maten schuttingen. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een passende schutting? Bij Schuttingenbedrijf werken schuttingexperts in en rondom Krimpen aan den IJssel die je uitstekend kunnen adviseren. Zo kun je verzekerd zijn dat de schutting voldoet aan je wensen en voorkeuren. Naast het adviseren kunnen onze experts uit Krimpen aan den IJssel ook de schutting voor je leveren, plaatsen en afwerken.

Duurzaam vakwerk in Krimpen aan den IJssel

Het maakt niet uit welk type schutting je kiest, je kunt altijd bij Schuttingenbedrijf terecht. Van traditionele houten schuttingen tot een beton schutting: wij bieden elk vakwerk tegen een voordelige prijs, ook in Krimpen aan den IJssel. Service en vakmanschap staat bij ons op de eerste plaats, omdat wij willen dat je blij wordt van onze schuttingen. Wil je in contact komen met één van onze experts bij jou in Krimpen aan den IJssel? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier, en wij zullen aan de slag gaan om de meest geschikte vakman voor je vinden.

Topkwaliteit bij Schuttingenbedrijf

Schuttingen zijn vaak verkrijgbaar in verschillende soorten, kwaliteiten en prijsklassen. Onze specialisten in Krimpen aan den IJssel leveren degelijke kwaliteit schuttingen tegen lage prijzen. Wij kunnen je verzekeren dat je jarenlang plezier zult hebben van jouw schutting. Dit is omdat er gewerkt wordt met duurzame materialen. Daarnaast werken wij met een landelijk netwerk van professionals, waardoor er altijd een ervaren vakman bij jou in Krimpen aan den IJssel of in de buurt van Krimpen aan den IJssel werkt, die je kan adviseren bij jouw aankoop van schuttingen.

Recente projecten in Krimpen aan den IJssel:

hout

Hekwerk in Leerdam

hardhout

Schutting in Leiden

hekwerk

Hekwerk in Leiderdorp

poort

Schuttingpoort in Leidschendam

Wat kost een schutting? Een indicatie van de prijzen.

De prijzen van een schutting verschillen natuurlijk per aanbieder en afhankelijk van tijdelijke aanbiedingen. Maar we willen je wel een indicatie geven van de kosten die ja kan verwachten als je een schutting aanschaft.

 • Een schutting van hout kost tussen de € 25 - € 100. (Afhankelijk van het soort hout en hoe het bewerkt is.)
 • Een natuurlijke schutting kost tussen de € 35 - € 85
 • Een kunststof schutting zal je tussen de € 80 - € 170 kosten

We gaan hierbij uit van 180x180cm.

Schutting laten plaatsen in Krimpen aan den IJssel

Het is om veel redenen verstandig om de schutting te laten plaatsen door een expert. Om te beginnen is het natuurlijk lekker makkelijk, maar het garandeert je ook dat de schutting goed geplaatst wordt en niet bij de eerste herfststorm omvalt. Indien je een schutting in Krimpen aan den IJssel wilt laten plaatsen moet je rekenen op een uurprijs van € 25 - € 45. De plaatsingskosten zijn vaak maar een klein bedrag op het geheel.

Hout schuttingen

Wanneer je graag een natuurlijke look wilt, is een houten schutting een goede keuze. Als je wil dat het natuurlijker lijkt, kun je bijvoorbeeld kiezen om een klimplant tegen de schutting te laten groeien. Bij onze experts uit Krimpen aan den IJssel kun je kiezen uit verschillende houtsoorten:

 • Vurenhout: deze houtsoort is erg geschikt als een schutting. Vuren hebben weinig noesten en kwasten en zijn licht van kleur. Daarnaast zijn ze erg zacht en fijn en kunnen lang meegaan.
 • Grenenhout: in tegenstelling tot vurenhout heeft grenenhout een gele kleur en fijnere nerven. Daarnaast heeft het ook veel groeven en kwasten, waardoor grenenhout schuttingen een erg natuurlijke uitstraling hebben.
 • Hardhouten: deze zijn vaak het meest duurzaam, omdat ze minder snel rotten. Daarnaast heeft een hardhouten schutting een luxe en natuurlijke uitstraling.
 • Douglashout: Douglashout staat bekend om zijn stevigheid. Deze houtsoort is namelijk weerbaar tegen zware weeromstandigheden en ook tegen plagen van insecten en schimmels.
 • Nobifixhout: deze houtsoort is net als Douglashout erg stevig en kan minimaal 25 jaar mee. Daarnaast zijn ze ook milieuvriendelijk, onderhoudsvrij en bestand tegen plagen van insecten en schimmels.

Moderne schutting

Naast een schutting van hout bestaan er ook andere soorten schuttingen die je in Krimpen aan den IJssel kan laten plaatsen. Om deze reden kun je de perfecte schutting kiezen die bij jouw wensen en voorkeuren past. Wil je een schutting die modern, strak en sfeervol is? Dan kun je kiezen voor een schanskorf schutting. Bij een schanskorf schutting kun je de korven vullen met diverse materialen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor boomschors, basaltstenen of siergrind. Wil je een advies van één van onze vakmannen? Laat dan je gegevens achter op de contactpagina.

Kunststof schutting laten plaatsen in Krimpen aan den IJssel

Houten schuttingen hebben vaak veel onderhoud nodig, omdat deze sneller kunnen rotten of kromtrekken. Heb je weinig tijd om je schutting te onderhouden? Dan is een kunststofschutting misschien iets voor jou. Kunststof schuttingen hebben namelijk amper onderhoud nodig en kunnen daardoor jaren mee zonder er iets aan te doen. Je kunt kunststof schuttingen kiezen uit verschillende kleuren en maten. Wil je graag een advies van één van onze expert in Krimpen aan den IJssel? Laat dan je contactgegevens achter op deze pagina en ontvang een passend advies van de schuttingexpert.

Natuurlijke schuttingen voor natuurlijke look

Voor een natuurlijke look voor je omheining in Krimpen aan den IJssel  kan je bijvoorbeeld voor bamboes en klimopplanten kiezen. Bamboe schuttingen zijn in diverse maten en prijsklasse verkrijgbaar. Toch adviseren wij je een wat duurdere bamboe te kiezen. Deze blijven namelijk langer mooi, waardoor je jarenlang plezier van je schutting kunt hebben. Een andere vorm van een natuurlijke schutting is klimopplanten. Ook zijn deze te verkrijgen in verschillende soorten en prijsklasse. Voor meer informatie kun je een offerte aanvragen op deze pagina.

Schutting van beton

Voor een schutting in Krimpen aan den IJssel die geluidsdicht, stijlvol en duurzaam moet zijn, kan je kiezen voor een beton schutting. Beton schuttingen bestaan uit verschillende soorten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een beton schutting met motief, of beton schutting zonder motief. Een gladde beton schutting is een voorbeeld van een beton schutting zonder motief. Deze zijn vaak eenvoudig, maar stevig en duurzaam. Wil je liever een schutting die een natuurlijke uitstraling heeft, maar stoer en stevig is? Dan kun je ook kiezen voor een beton schutting met graniet motief. Bij onze experts in Krimpen aan den IJssel kun je kiezen uit de volgende betonsoorten:

 • Gladde beton schutting: deze betonsoort is modern, maar erg stevig. Het geeft ook een natuurlijke uitstraling.
 • Beton schutting met schanskorven: beton schutting met schanskorven worden steeds vaker toegepast in Nederland, omdat deze een decoratieve waarde toevoegt aan je tuin of terras.
 • Beton schutting met rots motief: deze schuttingsoort zorgt ervoor dat je tuin een stoere en unieke uitstraling heeft