Natuurlijke schutting plaatsen?

Onze vakmannen zijn actief door heel Nederland. Er is dus altijd iemand bij jou in de buurt!

Header-schuttingenbedrijf

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Natuurlijke schutting

Wil je graag een trendy tuinafscheiding die volkomen natuurlijk is en perfect aansluit bij je milieuvriendelijke tuin? Een natuurlijke schutting voldoet aan al jouw eisen en is ook nog eens een betaalbare erfafscheiding die je tuin siert. Door de plaatsing van een natuurlijke schutting kun je gedurende langere tijd genieten van een ongerepte sfeer en stijl in je tuin. Bij Schuttingenbedrijf ben je altijd aan het juiste adres voor kwaliteit en een breed assortiment aan schuttingen in allerlei soorten en maten.

Ideeën voor materiaal schutting

Bij een natuurlijke schutting kun je denken aan allerlei materialen. Van bamboo tot boomschors en riet, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom hebben we een aantal ideetjes voor je op een rij gezet. Zo krijg je een beeld van de talloze opties die in jouw tuin mogelijk zijn.

  • Een ter plekke gevlochten schutting van wilgentenen is ecologisch verantwoord en zeer geschikt om de tuin een warme en natuurlijke uitstraling te geven. Het natuurlijke materiaal is flexibel en de vorm en hoogte zijn geheel naar wens aan te passen.
  • Een schutting vervaardigd van wilgen, boomschors, riet en heide is een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor houten schutting. Extra bescherming van de natuurlijke schutting is mogelijk door deze te laten begroeien met bijvoorbeeld klimplanten.
  • Een kokosschutting past in iedere omgeving met een gastvrije en natuurlijke uitstraling. Door het gebruik van gerecyclede producten is het een milieuvriendelijke en onderhoudsvriendelijke keuze. Hoewel de kokosvezels na verloop van tijd verkleuren door de zon behouden de vezels toch hun prachtige uitstraling.

Altijd kwaliteit bij Schuttingenbedrijf

Heb je het gevoel dat je ten gevolge van de talloze mogelijkheden door de bomen het bos niet meer ziet? Neem dan contact op met de vakmannen uit ons netwerk voor meer tips en adviezen wat betreft het laten plaatsen van een natuurlijke schutting. Onze schuttingbouwers hebben aanzienlijke kennis en ervaring in het bouwen en plaatsen van schuttingen. Ze beschikken bovendien over de nodige keurmerken, zodat we altijd kwaliteit kunnen garanderen.

Wij helpen jou graag met in kaart brengen van jouw wensen. Heb je nog geen idee hoe jouw natuurlijke schutting eruit moet gaan zien? Bel ons gewoon even, dan zorgen wij dat jouw ideale erfafscheiding gerealiseerd wordt. Natuurlijk altijd binnen je budget.

Natuurlijke schutting

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

Duurzame materialen

Echte vakmensen

Grootste netwerk

Voordelige prijzen

Hoogste kwaliteit

Natuurlijke schutting

Wil je graag een trendy tuinafscheiding die volkomen natuurlijk is en perfect aansluit bij je milieuvriendelijke tuin? Een...

Verder lezen »

Houten schutting

Kies voor een warme uitstraling met een schutting van hout. Elke houtsoort heeft een eigen karakter en is echte toevoe...

Verder lezen »

Betonnen schutting

Een betonschutting is net zo duurzaam als een gemetselde muur, maar goedkoper en simpeler te plaatsen. Dan is de keus sn... 

Verder lezen »

Overige materialen

Heb je al eens aan een schutting van aluminium gedacht? Of composiet? De mogelijkheden zijn tegenwoordig einde...

Verder lezen »

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Duurzaam hout gebruikt
%
Gemiddelde beoordeling

Klik voor een vakman in jouw regio

Nadat ik belde duurde het eventjes voordat ik in contact kwam met een schuttingbedrijf bij mij uit de regio. Maar nu heb ik dan ook een geweldige schutting in mijn tuin! Ben super geholpen door een echte vakman met verstand van zaken. Ik raad jullie zeker aan bij mijn vrienden.

- Bram Kloppert uit Hulst

Met een basisschool naast de deur was een goede schutting een must. Ik ben blij dat we dit project in korte tijd hebben kunnen regelen via Schuttingenbedrijf. Dankzij jullie vonden we snel een geschikte specialist bij ons uit de buurt. In de toekomst doen we zeker weer een beroep op jullie.

- Boaz Lieshout uit Beuningen

Dat er zoveel mogelijk is op het gebied van schuttingen... Ik had geen idee! Bedankt voor het meedenken en de goede adviezen. En voor het plaatsen van mijn nieuwe schutting natuurlijk. Ben er heel erg blij mee. De tuin ziet er nu een stuk beter uit. Een dikke tien voor jullie!!!

- Joep Kriens uit Oostburg