Schutting in Nijmegen

Bel 088 - 11 55 663 (gratis)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

denkwolk

Op 27/05/2022 al 19 keer ingevuld.

Bespaar tot 40%

Hoogste kwaliteit

Snelle service

Tip: schutting aanbiedingen

Als je een offerte aanvraagt op onze website, dan leggen wij jouw aanvraag voor aan meerdere hoveniers en schuttingexperts in jouw regio. Vraag in het formulier daarom altijd of ze ook aanbiedingen hebben lopen. Je zult positief verrast worden als je met één formulier een verzoek om aanbiedingen bij meerdere specialisten neerlegt. De kans op een superdeal is levensgroot!

Schutting expert Nijmegen

Schutting experts in Nijmegen

Woon je in of nabij Nijmegen en wil je jouw tuin op een goede manier afschermen? Zit je altijd op de tocht en wil je de hoeveelheid wind in je tuin verminderen? Een schutting van onze schuttingbouwers uit Nijmegen biedt uitkomst. Wij leveren en plaatsen schuttingen van elk denkbaar materiaal. Van houtsoorten tot beton en aluminium, en van schanskorf tot trellisscherm. Neem daarom gerust eens contact met ons op, om jouw stijlvoorkeuren te bespreken.

Wat past bij jouw tuin?

Het kiezen van de juiste schutting is van veel zaken afhankelijk. Een schutting moet voldoen aan jouw eisen en ook bij de sfeer en stijl van je tuin passen. Onze experts in schuttingen uit Nijmegen adviseren je graag over de talrijke mogelijkheden. Omdat zij alle voor- en nadelen van elke soort schutting kennen, weet je zeker dat jij straks een perfect passende omheining in je tuin hebt staan. Maak het jezelf daarom gemakkelijk en laat ons je helpen om van jouw tuin een windstil paradijs te maken.

Recente projecten in Nijmegen:

hout

Hekwerk in Nunspeet

hardhout

Schutting in Oosterbeek

hekwerk

Hekwerk in Putten

poort

Schuttingpoort in Terborg

Wat kost een schutting? Een indicatie van de prijzen.

De prijzen van een schutting verschillen natuurlijk per aanbieder en afhankelijk van tijdelijke aanbiedingen. Maar we willen je wel een indicatie geven van de kosten die ja kan verwachten als je een schutting aanschaft.

  • Een schutting van hout kost tussen de € 25 - € 100. (Afhankelijk van het soort hout en hoe het bewerkt is.)
  • Een natuurlijke schutting kost tussen de € 35 - € 85
  • Een kunststof schutting zal je tussen de € 80 - € 170 kosten

We gaan hierbij uit van 180x180cm.

Schutting laten plaatsen in Nijmegen

Het is om veel redenen verstandig om de schutting te laten plaatsen door een expert. Om te beginnen is het natuurlijk lekker makkelijk, maar het garandeert je ook dat de schutting goed geplaatst wordt en niet bij de eerste herfststorm omvalt. Indien je een schutting in Nijmegen wilt laten plaatsen moet je rekenen op een uurprijs van € 25 - € 45. De plaatsingskosten zijn vaak maar een klein bedrag op het geheel.

Elke maat en vorm

Onze schuttingen zijn in allerlei verschillende uitvoeringen verkrijgen in Nijmegen. Zo kun je kiezen voor robuuste houten schuttingen, open trellissen, een schutting van composiet, natuurlijke omheiningen of bijvoorbeeld een betonschutting. De specialisten uit Nijmegen adviseren je graag over welke schutting het beste bij jouw stijl en tuin past. Neem daarom even vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden.

Materialen

De vakmannen van Schuttingbedrijf in Nijmegen bieden jou schuttingen van verschillende materialen:

Hardhout
Hardhout is zeer sterk en duurzaam. Het is, gezien de hogere dichtheid, moeilijker te bewerken dan andere houtsoorten. Over het algemeen is dit één van de duurdere houtsoorten. Je krijgt hier echter wel hoogwaardige kwaliteit voor terug.

Grenenhout
Behandeld grenenhout is goed bruikbaar om schuttingen van te bouwen. Onbehandeld grenen dat in de grond geplaatst wordt, is echter gevoelig voor houtrot.

Eikenhout
Het harde eikenhout heeft een luxe, ambachtelijke uitstraling. Eikenhout is zeer duurzaam en heeft weinig onderhoud nodig. Dit maakt het een geschikte keus als materiaal voor timmerwerk in de tuin.

Vurenhout
Hoewel onbehandeld vurenhout erg kwetsbaar is, kan behandeld vurenhout goed gebruikt worden als schutting. Bovendien is het hout gemakkelijk te bewerken en scherp geprijsd

Beton
Van beton kunnen zeer stevige en duurzame schuttingen gebouwd worden. Bovendien is beton gemakkelijk te bewerken, waardoor er meerdere kleuren en motieven mogelijk zijn voor je schutting.

Staaldraad
Met schuttingen van staaldraad kun je vele kanten op. Ze zijn gemakkelijk te begroeien met klimop, waardoor je een natuurlijke stijl in de tuin kunt realiseren. Een schutting van staaldraad is bovendien zeer stormbestendig.

Voorbereiding

Onze experts van Schuttingbedrijf uit Nijmegen verzorgen de nieuwe omheining voor jouw tuin van A tot Z. Maar om jezelf en onze vakmannen alvast op weg te helpen, geven wij jou de volgende nuttige tips hoe jij het een en ander kunt voorbereiden:

Communiceer met de buren
Vergeet vooral niet te overleggen met je buren wanneer je er voor kiest om een nieuwe schutting te laten plaatsen. Het is niet alleen netjes om ze op de hoogte te brengen van de werkzaamheden en de eventuele hinder, maar laat ze ook weten dat er een nieuwe schutting gaat komen. Zij kijken er tenslotte ook tegenaan. Het is wellicht ook een idee om samen met je buren een nieuwe schutting uit te zoeken en de kosten te delen. Vinden jullie het lastig om een schutting te vinden die bij beide partijen in de smaak val? Ook hierbij helpen onze specialisten uit Nijmegen je graag.

Opruimen
Bespaar tijd en help onze specialisten in Nijmegen een handje mee door alvast het gedeelte van de grond waar de schutting geplaatst gaat worden op te ruimen. Zitten er nog (resten van) oude wortels in de grond? Graaf deze dan uit. Ligt er nog grof afval in je tuin op deze plek, zoals hout en oude tegels? Breng dit dan alvast naar de stort, of haal dit in ieder geval weg.

Direct een vakman nodig in Nijmegen?

Op deze website vind je snel een schuttingbouwer in of nabij Nijmegen. Omdat onze vakmannen uit Nijmegen en de regio van Nijmegen komen, kunnen zij jou snel helpen en betaal je geen tot weinig voorrijkosten. Bovendien hebben onze schuttingbouwers veel kennis en ervaring op het gebied van schuttingen. Bij Schuttingenbedrijf zorgen we dat er geen misverstanden of onverwachte kosten ontstaan. De bij ons aangesloten experts in Nijmegen houden je daarom zowel voor als tijdens de klus op de hoogte van de te verrichten werkzaamheden. Je zult op de hoogte gehouden worden van elk detail, zoals de duur en de kosten van de klus.
Een schutting bouwen is echter maatwerk. Daarom kunnen wij je niet altijd precies vertellen hoeveel de opdracht gaat kosten. Vraag op deze pagina evenwel een gratis offerte aan, zodat je in ieder geval een indicatie krijgt van de schuttingbouwer bij jou uit Nijmegen.

Als je een schutting nodig hebt zou ik onmiddellijk even Schuttingenbedrijf bellen. Je krijgt binnen een paar dagen meerdere offertes van goede bedrijven bij je uit de buurt, je kiest de best passende en maakt een afspraak. In mijn tuin staat sinds kort een houten dag. Binnen een dag geplaatst. Super.

- Victor Heijmen uit Terborg

Met een basisschool naast de deur was een goede schutting een must. Ik ben blij dat we dit project in korte tijd hebben kunnen regelen via Schuttingenbedrijf. Dankzij jullie vonden we snel een geschikte specialist bij ons uit de buurt. In de toekomst doen we zeker weer een beroep op jullie.

- Matthijs Demmendaal uit Putten

Lang was ik op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor een schutting in mijn achtertuin. Uiteindelijk heb ik bij jullie offertes opgevraagd. Ik kreeg er drie en koos voor vervolgens de goedkoopste. Dat is heel erg goed uitgepakt. Prachtige, degelijke schutting voor een scherpe prijs!

- Sil Bloemendaal uit Nunspeet

Wij leveren, plaatsen en repareren ook schuttingen in: Lent - Dukenburg - Lindenholt