Schuttingpoort plaatsen?

Onze vakmannen zijn actief door heel Nederland. Er is dus altijd iemand bij jou in de buurt!

Header-schuttingenbedrijf

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Schuttingpoort

Een goede schutting is erg belangrijk voor het karakter en de uitstraling van je tuin, maar een schuttingpoort maakt het totaalbeeld af. Via een passende schuttingdeur heb je de mogelijkheid om ook aan de achterkant van je woning het terrein te verlaten. Bij Schuttingenbedrijf helpen onze specialisten je graag met het kiezen en plaatsten van de juiste poort of deur.

Soorten en maten schuttingpoorten

Schuttingpoorten zijn beschikbaar in vele soorten en maten, waardoor je altijd een keuze kunt maken die perfect past bij jouw tuin. Kies je voor privacy, dan kun je kiezen voor een robuuste, dichte schuttingpoort van hout. Het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een meer open karakter van je omheining. Denk hierbij aan lichte schuttingpoorten van metalen spijlen of houten trellissen.

Ook de hoogte van een schuttingpoort kun je naar eigen wens en inzicht bepalen. En als jij juist een schuttingdeur wilt die totaal iets anders is dan de rest van je schutting; wij realiseren het voor je. Onze vakmensen adviseren je graag en zorgen altijd dat jouw keuze op maat gemaakt en geleverd wordt.

Schuttingpoorten en materiaalkeuze

Het materiaal van een schuttingpoort kan doorslaggevend zijn bij jouw keuze. De materialen lopen uiteen van hout of metaal, tot moderne materialen als kunststof en composiet. Al onze materialen hebben hun eigen kwaliteiten die ze geschikt maken voor verschillende soorten tuinen.

  • Een houten poort heeft een warme huiselijke uitstraling
  • Een stalen poort is open en stijlvol
  • Kunststof ziet er modern uit en is gemakkelijk in onderhoud
  • Composiet combineert de goede kwaliteiten van hout en kunststof

De juiste keuze van het materiaal kan een groot verschil maken voor jouw tuin. De vakmensen van Schuttingenbedrijf weten hoe ze met de materialen moeten werken en welk materiaal het beste bij jouw wens past. Neem daarom gerust eens contact op met ons, ook als je enkel en alleen advies wilt over de verschillende mogelijkheden van schuttingpoorten.

Schuttingpoort

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

Duurzame materialen

Echte vakmensen

Grootste netwerk

Voordelige prijzen

Hoogste kwaliteit

Natuurlijke schutting

Wil je graag een trendy tuinafscheiding die volkomen natuurlijk is en perfect aansluit bij je milieuvriendelijke tuin? Een...

Verder lezen »

Houten schutting

Kies voor een warme uitstraling met een schutting van hout. Elke houtsoort heeft een eigen karakter en is echte toevoe...

Verder lezen »

Betonnen schutting

Een betonschutting is net zo duurzaam als een gemetselde muur, maar goedkoper en simpeler te plaatsen. Dan is de keus sn... 

Verder lezen »

Overige materialen

Heb je al eens aan een schutting van aluminium gedacht? Of composiet? De mogelijkheden zijn tegenwoordig einde...

Verder lezen »

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Duurzaam hout gebruikt
%
Gemiddelde beoordeling

Klik voor een vakman in jouw regio

Lang was ik op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor een schutting in mijn achtertuin. Uiteindelijk heb ik bij jullie offertes opgevraagd. Ik kreeg er drie en koos voor vervolgens de goedkoopste. Dat is heel erg goed uitgepakt. Prachtige, degelijke schutting voor een scherpe prijs!

- Leon Neuteboom uit Weesp

Als je een schutting nodig hebt zou ik onmiddellijk even Schuttingenbedrijf bellen. Je krijgt binnen een paar dagen meerdere offertes van goede bedrijven bij je uit de buurt, je kiest de best passende en maakt een afspraak. In mijn tuin staat sinds kort een houten dag. Binnen een dag geplaatst. Super.

- Levi Overeem uit Winterswijk

Dat er zoveel mogelijk is op het gebied van schuttingen... Ik had geen idee! Bedankt voor het meedenken en de goede adviezen. En voor het plaatsen van mijn nieuwe schutting natuurlijk. Ben er heel erg blij mee. De tuin ziet er nu een stuk beter uit. Een dikke tien voor jullie!!!

- Bas Kof uit Vriezenveen