Schanskorf plaatsen?

Onze vakmannen zijn actief door heel Nederland. Er is dus altijd iemand bij jou in de buurt!

Header-schuttingenbedrijf

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Schanskorf schutting

Wil je graag je tuin verfraaien of ben je op zoek naar een geschikte afrastering of geluidsscherm? Door de plaatsing van een schanskorf kun je levenslang genieten van sfeer en stijl in de tuin. Jouw zoektocht naar een afrastering die perfect aansluit op je wensen kun je direct beëindigen. Bij Schuttingenbedrijf ben je aan het juiste adres voor kwaliteit tegen een uitstekende prijs. Profiteer daar onmiddellijk van!

Waarom kiezen voor een schanskorf?

Schanskorven zijn constructies van staalmatten die worden gevuld met natuurlijke materialen. Het is mogelijk om diverse sferen te creëren door te spelen met de hoogtes en breedtes van de schanskorven en de soort breuksteen. Het gebruik van een schanskorf levert een decoratieve oplossing voor verscheidene problemen, omdat alleen de inhoud van de schanskorf opvalt. Een schanskorf is een duurzame oplossing om bepaalde elementen aan het oog te onttrekken of de omgeving te verfraaien.

Enkele vrijblijvende ideeën om een aantal mogelijkheden weer te geven die denkbaar zijn met een schanskorf:

  • Het is mogelijk om de schanskorven af te wisselen met verschillende materialen
  • Een schanskorf als afscheiding kan op één hoogte of aflopend worden geplaatst
  • Er bestaan ook geluidswerende en lichtgewicht schanskorven
  • Veel gebruikte vullingen zijn gerecycled beton en natuursteen, zoals graniet en leisteen

Kies voor kwaliteit dichtbij huis

Je zult ontdekken dat de schanskorven die geleverd worden door Schuttingenbedrijf sfeervol zijn, maar ook bijzonder praktisch en duurzaam. Daarbij zijn onze schanskorven beschikbaar in verscheidene soorten en maten. Wij staan bekend om ons grote assortiment. Omdat de keuze wat betreft de vulling zeer gevarieerd is, kan voor elke situatie een geschikte oplossing worden bedacht. Onze vakmannen hebben aanzienlijke kennis en ervaring met het bouwen van schanskorven. Samen met jou zoeken zij graag naar een geschikte schanskorf die precies aansluit bij jouw wensen.

Kortom, neem gewoon eens vrijblijvend contact op met Schuttingenbedrijf. Onze schuttingbouwers vinden duurzame oplossingen voor elk schuttingprobleem. Een schanskorf professioneel op maat gebouwd is geen enkel probleem voor onze experts.

Schanskorf

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

Duurzame materialen

Echte vakmensen

Grootste netwerk

Voordelige prijzen

Hoogste kwaliteit

Natuurlijke schutting

Wil je graag een trendy tuinafscheiding die volkomen natuurlijk is en perfect aansluit bij je milieuvriendelijke tuin? Een...

Verder lezen »

Houten schutting

Kies voor een warme uitstraling met een schutting van hout. Elke houtsoort heeft een eigen karakter en is echte toevoe...

Verder lezen »

Betonnen schutting

Een betonschutting is net zo duurzaam als een gemetselde muur, maar goedkoper en simpeler te plaatsen. Dan is de keus sn... 

Verder lezen »

Overige materialen

Heb je al eens aan een schutting van aluminium gedacht? Of composiet? De mogelijkheden zijn tegenwoordig einde...

Verder lezen »

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Duurzaam hout gebruikt
%
Gemiddelde beoordeling

Klik voor een vakman in jouw regio

Lang was ik op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor een schutting in mijn achtertuin. Uiteindelijk heb ik bij jullie offertes opgevraagd. Ik kreeg er drie en koos voor vervolgens de goedkoopste. Dat is heel erg goed uitgepakt. Prachtige, degelijke schutting voor een scherpe prijs!

- James Cornelissen uit Terborg

Dat er zoveel mogelijk is op het gebied van schuttingen... Ik had geen idee! Bedankt voor het meedenken en de goede adviezen. En voor het plaatsen van mijn nieuwe schutting natuurlijk. Ben er heel erg blij mee. De tuin ziet er nu een stuk beter uit. Een dikke tien voor jullie!!!

- Raf Cammel uit Roden

Met een basisschool naast de deur was een goede schutting een must. Ik ben blij dat we dit project in korte tijd hebben kunnen regelen via Schuttingenbedrijf. Dankzij jullie vonden we snel een geschikte specialist bij ons uit de buurt. In de toekomst doen we zeker weer een beroep op jullie.

- Julius Bartels uit Haaksbergen