Trellisscherm plaatsen?

Onze vakmannen zijn actief door heel Nederland. Er is dus altijd iemand bij jou in de buurt!

Header-schuttingenbedrijf

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Trellisscherm

Wil je graag een trendy tuinafscheiding die een ruimtelijk of juist natuurlijk effect creëert? Dan voldoet een trellisscherm perfect aan je wensen. Het is bovendien een heel betaalbare schutting. Met het plaatsen van een trellisscherm kun je alle kanten op. Wat dacht je bijvoorbeeld van een klimplant in je tuin? Voor het laten klimmen van planten tegen je schutting is een trellisscherm uitermate geschikt. Via ons netwerk vind jij gemakkelijk een vakman die je helpt met advies en het plaatsen van schuttingen.

Kies een trellisscherm in een tuin met vrij uitzicht

Een trellisscherm is een schutting bestaand uit een raster. Dat raster kan op verschillende manieren gebruikt worden. Als je bijvoorbeeld een achtertuin hebt die een schitterend en vrij uitzicht heeft, is een schutting met een open structuur een hele goede keuze. Vanwege het raster van een trellisscherm houd je namelijk een ruimtelijk effect in je tuin.

Als je wel graag privacy wilt en dus liever een dichte afscheiding laat plaatsen, dan is een begroeiing met klimplanten een goede optie. Gebruik een trellisscherm dan als basis en zet er een aantal planten tegenaan die omhoog groeien. Het afwisselen van trellisschermen met dichte schuttingen is ook mogelijk. Er zijn enorm veel mogelijkheden, dus even contact opnemen met Schuttingenbedrijf is wel handig. Dan kun jij je wens aan onze vakman voorleggen. Hij helpt jou dan met het creëren van een perfecte tuinafscheiding die aan al je wensen voldoet.

Ideeën omtrent trellisschermen

Met een trellisscherm kun je precies de stijl vinden die bij jouw tuin past. Wij hebben een paar ideeën voor je op een rijtje gezet om de uitgebreide mogelijkheden te laten zien met trellisschermen.

  • Een gevulde schutting, waarbij de schutting kan worden opgevuld met stenen, kokosbasten of ander natuurlijk materiaal.
  • Het creëren van een natuurlijke schutting die wordt begroeid met klimplanten.
  • Er zijn verschillende materialen mogelijk, denk hierbij bijvoorbeeld aan geïmpregneerd hout, hardhout en metaal.
  • Een afwisseling tussen dichte schuttingen en open trellisschermen voor klimplanten.
  • Bedenk dat de richting van de lamellen zowel horizontaal als diagonaal kan zijn.

Voor meer tips en adviezen over de aanschaf van een trellisscherm kun je altijd even contact met ons opnemen. We denken graag met je mee. Om in jouw tuin de mooiste beschutting te creëren bel je gewoon even met Schuttingenbedrijf.

Trelisscherm

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

Duurzame materialen

Echte vakmensen

Grootste netwerk

Voordelige prijzen

Hoogste kwaliteit

Natuurlijke schutting

Wil je graag een trendy tuinafscheiding die volkomen natuurlijk is en perfect aansluit bij je milieuvriendelijke tuin? Een...

Verder lezen »

Houten schutting

Kies voor een warme uitstraling met een schutting van hout. Elke houtsoort heeft een eigen karakter en is echte toevoe...

Verder lezen »

Betonnen schutting

Een betonschutting is net zo duurzaam als een gemetselde muur, maar goedkoper en simpeler te plaatsen. Dan is de keus sn... 

Verder lezen »

Overige materialen

Heb je al eens aan een schutting van aluminium gedacht? Of composiet? De mogelijkheden zijn tegenwoordig einde...

Verder lezen »

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Duurzaam hout gebruikt
%
Gemiddelde beoordeling

Klik voor een vakman in jouw regio

Dat er zoveel mogelijk is op het gebied van schuttingen... Ik had geen idee! Bedankt voor het meedenken en de goede adviezen. En voor het plaatsen van mijn nieuwe schutting natuurlijk. Ben er heel erg blij mee. De tuin ziet er nu een stuk beter uit. Een dikke tien voor jullie!!!

- Daniel Geerling uit Uitgeest

Nadat ik belde duurde het eventjes voordat ik in contact kwam met een schuttingbedrijf bij mij uit de regio. Maar nu heb ik dan ook een geweldige schutting in mijn tuin! Ben super geholpen door een echte vakman met verstand van zaken. Ik raad jullie zeker aan bij mijn vrienden.

- Melle Bronder uit De Lier

Met een basisschool naast de deur was een goede schutting een must. Ik ben blij dat we dit project in korte tijd hebben kunnen regelen via Schuttingenbedrijf. Dankzij jullie vonden we snel een geschikte specialist bij ons uit de buurt. In de toekomst doen we zeker weer een beroep op jullie.

- Rafael Groenendaal uit Hoogland