Vuren schutting plaatsen?

Onze vakmannen zijn actief door heel Nederland. Er is dus altijd iemand bij jou in de buurt!

Header-schuttingenbedrijf

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Vuren schutting

Het plaatsen van een vuren schutting is een goedkope en degelijke manier om je tuin te omheinen. Vuren mag misschien een slechte reputatie hebben als het om kwaliteit gaat, maar onze specialisten zijn in staat om van vuren een duurzaam product te maken. Bovendien heeft het een mooie lichte kleur die goed combineert met andere kleuren. Verder is vuren erg gemakkelijk te bewerken en het is mogelijk om eindeloos te variëren zonder beperkt te worden door de eigenschappen van het hout. Een lage prijs betekent in dit geval zeker geen lage kwaliteit.

Een goedkoop en duurzaam alternatief

Een vuren schutting is niet alleen een goedkoop alternatief voor uw omheining, het is tegenwoordig ook een erg duurzaam product. Vurenhout wordt gemaakt van de Fijnspar, een boom met veel vertakkingen en noesten. Dit betekent dat het hout zwak kan worden wanneer het droog wordt. Als een specialist het echter behandelt met impregneermiddel, lak of beits wordt vuren duurzaam. Met het juiste onderhoud gaat jouw vuren schutting zonder moeite tien jaar mee. Ondanks de behandeling blijft het hout goedkoop, waardoor het een goed alternatief is voor duurdere schuttingen die gemaakt zijn van beton of lariks.

Het gemak van een vurenhout schutting

Vuren is een lichte houtsoort, waardoor het zelfs zonder zware machines gemakkelijk te bewerken is. Hierdoor is het niet alleen goedkoop om te maken, ook de mogelijkheden van bewerking zijn talrijk. Met vuren is veel mogelijk, bijvoorbeeld dichte schuttingen, dunne trellissen of fijne versieringen. Onze vakmensen kunnen jouw vuren schutting zonder problemen bewerken naar jouw persoonlijke smaak.

Schuttingen in allerlei vormen en maten

Een vuren schutting heeft over het algemeen een fijne, lichte kleur die gemakkelijk samengaat met de andere kleuren in je tuin. Vurenhout van goede kwaliteit heeft een dunne tekening en weinig noesten. Anders dan grenen heeft vuren geen sterke geur omdat er erg weinig hars in zit. De geuren en kleuren van je vuren schutting zullen dus niet overheersen in je tuin.

Omdat vuren schuttingen gemakkelijk te bewerken zijn, kun je alle kanten op met de stijl van je tuin en woning. Het kan goed gebruikt worden voor een dichte schutting, maar ook schuttingpoorten, trellissen en hekken kunnen zonder probleem van vurenhout gemaakt worden. Bovendien zijn er veel verschillende vormen mogelijk voor een vuren schutting of schuttingpoort, zodat je zo creatief met je tuin kunt zijn als je zelf wilt.

Vuren hout schutting

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

Duurzame materialen

Echte vakmensen

Grootste netwerk

Voordelige prijzen

Hoogste kwaliteit

Natuurlijke schutting

Wil je graag een trendy tuinafscheiding die volkomen natuurlijk is en perfect aansluit bij je milieuvriendelijke tuin? Een...

Verder lezen »

Houten schutting

Kies voor een warme uitstraling met een schutting van hout. Elke houtsoort heeft een eigen karakter en is echte toevoe...

Verder lezen »

Betonnen schutting

Een betonschutting is net zo duurzaam als een gemetselde muur, maar goedkoper en simpeler te plaatsen. Dan is de keus sn... 

Verder lezen »

Overige materialen

Heb je al eens aan een schutting van aluminium gedacht? Of composiet? De mogelijkheden zijn tegenwoordig einde...

Verder lezen »

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Duurzaam hout gebruikt
%
Gemiddelde beoordeling

Klik voor een vakman in jouw regio

Met een basisschool naast de deur was een goede schutting een must. Ik ben blij dat we dit project in korte tijd hebben kunnen regelen via Schuttingenbedrijf. Dankzij jullie vonden we snel een geschikte specialist bij ons uit de buurt. In de toekomst doen we zeker weer een beroep op jullie.

- Maarten Roukes uit Drachten

Als je een schutting nodig hebt zou ik onmiddellijk even Schuttingenbedrijf bellen. Je krijgt binnen een paar dagen meerdere offertes van goede bedrijven bij je uit de buurt, je kiest de best passende en maakt een afspraak. In mijn tuin staat sinds kort een houten dag. Binnen een dag geplaatst. Super.

- Lars Doorhof uit Assendelft

Na lang twijfelen toch gekozen voor een schutting. Nu hij staat zijn we er buitengewoon content mee. Via jullie netwerk kregen we offertes van schuttingbedrijven uit de buurt. Door die nauwkeurig te bestuderen en te vergelijken hebben we flink kunnen besparen. Prettige service, een aanrader.

- Tim Dubois uit Bergen op Zoom